Σασμός: Η Ευγενία Σαμαρά ανέβασε βίντεο από το τελευταίο επεισόδιο

 

Σασμός: Η Ευγενία Σαμαρά ανέβασε βίντεο από το τελευταίο επεισόδιο

Σασμός: Η Ευγενία Σαμαρά ανέβασε βίντεο από το τελευταίο επεισόδιο

 

Το τέλος της σειράς του ALPHA «Σασμός» έρχεται με το γλέντι για τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς που σηματοδοτεί τον σασμό ανάμεσα στις δυο οικογένειες.

Μετά από διχόνοιες, απώλειες και βεντέτες, η αγάπη κερδίζει και ο Αστέρης με την Αργυρώ παντρεύονται, ενώ στην πλατεία της Άνω Ποριάς στήνεται ένα παραδοσιακό κρητικό γλέντι. Ενώ να πούμε ότι η χαρά του ζευγαριού γίνεται ακόμα πιο μεγάλη καθώς η Αργυρώ μαθαίνει μετά από μια αδιαθεσία της ότι είναι και πάλι έγκυος.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Μάρκο μη με αφήνεις εδώ σε εκλιπαρώ

Επίσης όπως θα δούμε στο γλέντι θα εμφανιστούν ο Μαθιός, ο Νικηφόρος, ο Μάρκος Βρουλάκης κι ο Βασίλης Σταματάκης θα είναι εκεί για τις οικογένειές τους και θα φύγουν μαζί από το γλέντι.

Η Ευγενία Σαμαρά λίγο πριν από το τέλος της σειράς «Σασμός» ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram ένα βιντεάκι γράφοντας:

«Και μετά από 3 χρόνια ο Σασμός μας έκλεισε εκεί που ξεκίνησε. Όλα αλλάζανε και αυτός ήταν η μονη μας σταθερά, αγαπήσαμε, αγαπηθήκαμε και χαιρετηθήκαμε με δάκρυα στα μάτια γιατί ξέρουμε ότι αυτό δεν θα το ξαναζήσουμε. Η ψυχή μου είναι γεμάτη από ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ ♥️»

Διαβάστε Επίσης  «Ο Παράδεισος των κυριών» Τα εγκαίνια καταλήγουν σε τραγωδία

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *