Σασμός: «Ας κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή για εκείνους που…»

 

Σασμός: «Ας κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή για εκείνους που…»

Σασμός: «Ας κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή για εκείνους που…»

 

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο κλείνει ο κύκλος της σειράς του ALPHA «Σασμός» και με τον Παπά Μιχάλη να μιλάει για το τέλος της βεντέτας ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και στους Σταματάκηδες.

 

«Ο σασμός υπεγράφη και η ειρήνη είναι πλέον πραγματικότητα»

Μετά τον θάνατο του Μαθιού, μπαίνει πλέον τέλος στον αιματηρό κύκλο. Εντωμεταξύ ο Αστέρης και η Αργυρώ μετά από όλα όσα έχουν περάσει αποφασίζουν ότι ήρθε η στιγμή που πάντα περίμεναν. Ο γάμος τους που πιστεύουν ότι θα επισφραγίσει την ειρήνη ανάμεσα στις δυο οικογένειες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο;

Παράλληλα, μια έντονη αδιαθεσία της Αργυρώς θα αναστατώσει αρχικά τους αγαπημένους της, αλλά σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι η αγαπημένη του Αστέρη περιμένει το δεύτερο παιδί τους και η ανησυχία θα γίνει χαρά.

Η σειρά «Σασμός» όπως θα δούμε θα κλείσει με τον γάμο τους, ενώ ως οράματα θα είναι παρόντες στον γάμο τόσο ο Μαθιός και ο Νικηφόρος όσο και ο Αντρέας αλλά και ο Μάρκος.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Νότα απειλεί με όπλο τον Στέφανο

Ο παπά Μιχάλης λίγο πριν το φινάλε της σειράς «Σασμός» λέει στο τέλος του γάμου «Η ένωση ενός Σταματάκη με μια Βρουλάκαινα έφερε επιτέλους την ένωση των δυο οικογενειών που ήταν σε βεντέτα για χρόνια.

Ο σασμός υπεγράφη και η ειρήνη είναι πλέον πραγματικότητα» και μετά ζητάει από τους παρευρισκόμενους να τηρήσουν ενός λεπτού σιωπή για εκείνους που άδικα έφυγαν από τη ζωή.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *