Η Γη της Ελιάς: Μιχάλης και Αριάδνη το νέο ζευγάρι της σειράς;

 

Η Γη της Ελιάς: Μιχάλης και Αριάδνη το νέο ζευγάρι της σειράς;

 

Τον γυναίκειο πληθυσμό θα αναστατώσει με την εμφάνισή του στον τέταρτο κύκλο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς ένας νέος χαρακτήρας.

Συγκεκριμένα, ένας από τους νέους χαρακτηρες που θα εισβάλλει στα νέα επεισόδια είναι ο Μιχάλης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Στέφανος Μιχαήλ και θα αντικαταστήσει τον Μάνο στα ελαιοτριβεία και θα αναλάβει τα καθήκοντα του.

Διαβάστε Επίσης  Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Τα προγράμματα ανά κανάλι στην τηλεόραση

Ο Μιχάλης Χατζής λοιπόν έρχεται στην Αρεόπολη και αφού τον καλοδέχονται όλοι με μεγάλο ενθουσιασμό αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στην εταιρεία των Βρεττάκων κοντά στο Μάνο, όμως η παρουσία τουόχι μόνο δεν περνάει απαρατήρητη αλλά αντίθετα ανάβει φωτιές και όλες οι γυναίκες τρελαίνονται με το που τον βλέπουν.

 

Η Γη της Ελιάς: Μιχάλης και Αριάδνη το νέο ζευγάρι της σειράς;

Εκείνος μέρα με τη μέρα γνωρίζει όλο και περισσότερους ανθρώπους και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην περάσει από το καφενείο του Πότη, ενώ διατηρεί στενές επαφές με τον Τζον ο όποιος του γνωρίζει το συναίτερο του, το Στάθη και την οικογένεια του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο ALPHA διαψεύδει την είδηση για τον θάνατο του Αντώνη

Παράλληλα γίνεται και θαμώνας στη ταβέρνα του Χρήστου όπου δουλεύει η Αριάδνη και όπως θα δούμε ο Μιχάλης αρχίζει να προσέχει καλύτερα την κοπέλα και να εντυπωσιάζεται από την παρουσία της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *