Survivor 2025 spoiler: Το πρώτο πλάνο για τη νέα χρονιά στο ριάλιτι – Οι αλλαγές στους παίκτες και στις δύο αντίπαλες ομάδες

 

Survivor 2025 spoiler: Το πρώτο πλάνο για τη νέα χρονιά στο ριάλιτι - Οι αλλαγές στους παίκτες και στις δύο αντίπαλες ομάδες

Survivor 2025 spoiler: Το πρώτο πλάνο για τη νέα χρονιά στο ριάλιτι – Οι αλλαγές στους παίκτες και στις δύο αντίπαλες ομάδες

 

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Survivor 2025 είναι εδώ – Οι πρώτες πληροφορίες για το νέο ριάλιτι της Acun Medya.

Το Survivor 2024 μόλις τελείωσε, δίνοντας το τρόπαιο του μεγάλου τελικού στον Ντάνιελ Νούρκα το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου, μαζί με την επιταγή των 100.000 ευρώ.

Μετά από 6 σχεδόν μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, οι τρεις φιναλίστ, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα μονομάχησαν μέχρι τον πόντο της νίκης και την ανάδειξη του φετινού νικητή με την παρουσία κοινού.

Το πρώτο καθαρά αγωνιστικό Survivor έληξε και αυτό που άφησε πίσω του είναι και το θέμα συζήτησης στα γραφεία της Acun Medya. Αυτό που σίγουρα είναι το μεγάλο στοίχημα για την επόμενη χρονιά είναι το Survivor 2025 να είναι μεν αγωνιστικό, αφού αυτό κράτησε το κοινό ως θεατές, αλλά όχι ως μέσο ανάδειξης του νικητή.

Διαβάστε Επίσης  Μάνεσης για Eurovision: «Αν νυστάζεις κυρία Σάττι πας στο ξενοδοχείο»

Η χαμηλή τηλεθέαση του Survivor 2024 δεν πτόησε την εταιρία παραγωγής, αφού μέχρι ένα σημείο αντιστάθμισε τα ποσοστά στις μηχανές μέτρησης με το εμπορικό κομμάτι της prime time. Άλλωστε για όλη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν υπάρχει συμφωνία για πλήρη κάλυψη της ζώνης αυτής με προγράμματα της ίδιας εταιρίας.

Η μεγάλη έκπληξη όμως θα γίνει στον σχηματισμό των ομάδων για το νέο ριάλιτι επιβίωσης. Το πρώτο μεγάλο τεστ έγινε και πέρασε με μεγάλη επιτυχία κι αφορά την ύπαρξη μπλε και κόκκινης ομάδας. Στο τραπέζι των προτάσεων υπάρχει το ζήτημα ριζικής αλλαγής των Μαχητών και των Διασήμων για την επόμενη χρονιά.

Ποιοι θα είναι οι νέοι Κόκκινοι και Μπλε όμως; Κι αυτό δοκιμάστηκε φέτος και μάλιστα ξεκίνησε πιλοτικά για δύο εβδομάδες και 8 αγώνες ασυλίας και τελικά οι Τούρκοι παίκτες παρέμειναν για 8 εβδομάδες. Δηλαδή μέχρι να ξεκινήσουν οι ατομικές ασυλίες, μια εβδομάδα πριν την λήξη του Survivor 2024.

Δύο καινούργιες μικτές ομάδες Ελλήνων και Τούρκων survivors θα είναι το μεγάλο κίνητρο για να αυξηθεί η τηλεθέαση κι ο ανταγωνισμός, με μια διοργάνωση που θα προβάλλεται παράλληλα και στις δύο χώρες.

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Μπαίνει ο Τζέιμς Καφετζής – Η ανάρτησή του

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή των All Stars στους αγώνες στου ελληνικού Survivor, είχε θερμή υποδοχή στην Τουρκία. Με μόνη ένσταση από το κοινό τους το γεγονός πως οι παίκτες κουράζονταν πολύ τρέχοντας σε διπλούς αγώνες καθημερινά.

Όσο αφορά τους παίκτες που θα στελεχώσουν την κόκκινη και τη μπλε ομάδα την επόμενη σεζόν, αυτοί δεν είναι απαραίτητο να είναι άγνωστοι. Οι επαγγελματίες Survivors φέρνουν μαζί τους ισχυρά φαν κλαμπ και φυσικά όλη την ίντριγκα του ριάλιτι, κάτι που οι νέοι παίκτες δίνουν μετά τους τρεις μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Ενώ με το Exatlon να προηγείται στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς στον ΣΚΑΪ, οι ιθύνοντες της Acun Medya θα έχουν την πρώτη επαφή με γνωστούς αθλητές που θα λάβουν πρόταση και για το Survivor 2025.

Οπότε αναμένεται η τελική απόφαση…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *