Νατάσα Εξηνταβελώνη: Από τον «Παράδεισο των Κυριών» σε σειρά της ΕΡΤ

 

Νατάσα Εξηνταβελώνη: Από τον «Παράδεισο των Κυριών» σε σειρά της ΕΡΤ

Νατάσα Εξηνταβελώνη: Από τον «Παράδεισο των Κυριών» σε σειρά της ΕΡΤ

 

Η ταλαντούχα ηθοποιός Νατάσα Εξηνταβελώνη, μετά την μεγάλη επιτυχία της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», θα παίξει σε νέα σειρά της ΕΡΤ.

ADVERTISING

Πιο συγκεκριμένα, θα την απολαύσουμε στην νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5» που θα υποδεχθούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Νατάσα Εξηνταβελώνη: Από τον «Παράδεισο των Κυριών» σε σειρά της ΕΡΤ

Πρόκειται για μια σύγχρονη κωμωδία, με έξυπνο χιούμορ, πολυδιάστατους χαρακτήρες και τη φρέσκια σκηνοθετική ματιά των Λήδας Βαρτζιώτη, Δημήτρη Τσακαλέα και Φωτεινής Κοτρώτση. Το σενάριο συνυπογράφουν οι Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης, Θάνος Νασόπουλος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Τέλος για Δήμητρα και Ορέστη: «Τρελαίνομαι…»

Οσο για τους πρωταγωνιστές, θα απολαύσουμε τον Γιαννη Στάνκογλου, την Εβελίνα Παπούλια, τη Νατάσσα Εξηνταβελώνη, τον Χάρη Χιώτη, την Αλκηστη Ζιρώ, τον Γιάννη Καράμπαμπα, τον Γεράσιμο Γεννατά, την Βάσω Καβαλιεράτου, τον Γιάννη Διακάκη και τον Δημήτρη Πιατά.

Η σειρά, που βασίζεται σε πρωτότυπο σενάριο, θα αποτελέσει την τρίτη καθημερινή παραγωγή που θα καλύψει μέρος της prime time, πιθανότατα στο slot των 21.00, ενώ «Η παραλία» αναμένεται να μετακινηθεί λίγο νωρίτερα με τον δεύτερο κύκλο επεσοδίων.

Η Υπόθεση της σειράς

Στην τρέλα της Αθήνας τού σήμερα, πέντε χαρακτήρες φαινομενικά διαφορετι κοί μεταξύ τους, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, έρχονται κοντά με αφορμή το μπαρ της Αρχελάου 5, στο Παγκράτι, που ανοίγει ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Στέφανος.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 57, 58, 59, 60

Παρεξηγήσεις, τσακωμοί, εκπλήξεις, απρόοπτα, όμορφες στιγμές και παράξενα γεγονότα συνθέτουν με κωμικό τρόπο την κοινή καθημερινότητα των πέντε αυτών ανθρώπων, αλλά και κάτ ποιων άλλων που εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή τους.

Ο ματαιόδοξος Στέφανος, ο κουλτουριάρης σκηνοθέτης Ορφέας, η απελευθερωμένη Δώρα, η συντηρητική Λυδία και η αδίστακτη Κέλλυ αντιμετωπίζουν την τρέλα της Αθήνας ζώντας τραγελαφικές καταστάσεις.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *