Η Γη της Ελιάς: Μία επιστροφή και μία αποχώρηση ταράζουν την Μάνη

 

Η Γη της Ελιάς: Μία επιστροφή και μία αποχώρηση ταράζουν την Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Μία επιστροφή και μία αποχώρηση ταράζουν την Μάνη

 

Ο τέταρτος κύκλος στη ” Γη της Ελιάς” αναμένεται ανατρεπτικός.

Μία επιστροφή αλλά και μία αποχώρηση έρχονται να ταράξουν την Μάνη.

Η Ιουλία γυρίζει πίσω στην πατρίδα της μαζί με το νεογέννητο γιο τους ενώ η Αρετή αποφασίζει να αλλάξει ζωή και εγκαταλείπει την Αρεόπολη.

Η Γη της Ελιάς: Μία επιστροφή και μία αποχώρηση ταράζουν την Μάνη

Η γυναίκα πριν από αρκετά μεγάλο διάστημα αποφάσισε να μετακομίσει στο σπίτι στην Κηφισιά προκειμένου να γεννήσει το μωρό της με ηρεμία και γαλήνη. Όμως ακόμη και μετά την έλευση του γιου της η Ιουλία επέλεξε να παρατείνει την διαμονή της στην πρωτεύουσα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Θοδώρα «καρφώνει» τον Μανόλη με ένα ηχητικό – βόμβα

Μάλιστα ένας από τους λόγους που η ίδια δεν αποφάσισε νωρίτερα να γυρίσει πίσω είναι η Αρετή. Η Ιουλία γνωρίζει ότι η πρώην σύζυγός του Στάθη και ορκισμένη εχθρός της έχει ενημερωθεί για τη γέννηση του μωρού και ότι είναι ικανή να της κάνει πόλεμο.

Η ίδια ωστόσο δε νιώθει έτοιμη να την αντιμετωπίσει, εισπράττοντας όλη την αρνητική της ενέργεια. Όπως θα δούμε όμως ο Στάθης ανυπομονώντας να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή θα πιέσει την αγαπημένη του να γυρίσει άμεσα πίσω.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας 7 και 8/11

Άλλωστε, το ζευγάρι σχεδιάζει να επισημοποιήσει την σχέση του μέσα στο Φθινόπωρο, οπότε η Ιουλία πρέπει να ασχοληθεί και με τις σχετικές ετοιμασίες. Η επιστροφή της Ιουλίας στη Μάνη σηματοδοτεί την έναρξη της νέας ζωής της οικογένειας της.

Εν τω μεταξύ την ίδια περίοδο μία απρόσμενη συγκυρία δημιουργεί ακόμα πιο θετικές προϋποθέσεις για τον ερχομό της διότι όσο εκείνη εγκαθίστανται ξανά στη Μάνη η Αρετή, μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει. Είναι έτοιμη να γυρίσει πια σελίδα στη ζωή της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *