Η Γη της Ελιάς: Η κατάρρευση του Δημοσθένη είναι αναπόφευκτη

 

Η Γη της Ελιάς: Η κατάρρευση του Δημοσθένη είναι αναπόφευκτη

Η Γη της Ελιάς: Η κατάρρευση του Δημοσθένη είναι αναπόφευκτη

 

Ο τέταρτος κύκλος της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, θα είναι καταιγιστικός και θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων, ειδικότερα του Δημοσθένη.

Αρχικά, στα νέα επεισόδια, θα δούμε τη διάλυση της σχέσης μεταξύ της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου εξαιτίας της νέας του γραμματέας, της Σοφίας. Η Ισμήνη είναι πεπεισμένη ότι υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους και αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Λυκούργος Ερευνά Τα Εγκλήματα Του Κωνσταντίνου

Η νέα σεζόν θα περιλαμβάνει και την επιστροφή της Ιουλίας στη Μάνη, η οποία θα παντρευτεί τον Στάθη και θα ξεκινήσει μια νέα ζωή, γεμάτη προκλήσεις και ανατροπές.

Ο Ισίδωρος θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει δυσκολίες με την Αμαλία, ενώ η Αρετή βρίσκει το δρόμο της στη τηλεόραση, καθώς ενημερώνεται ότι θα έχει τη δική της εκπομπή.

Παράλληλα, ο Δημοσθένης και η Ασπασία κρατούν καλές σχέσεις με τον Παρασκευά, εάλω ο πρώτος πέφτει στο στόχαστρο του Κουράκου, που δεν σταματά να ερευνά τις δραστηριότητές του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Άγγελος ζητά απεγνωσμένα τη βοήθεια του Μαθιού

Η κατάρρευση του Δημοσθένη μοιάζει αναπόφευκτη, αλλά η αποκάλυψη που θα συγκλονίσει τη Μάνη θα αργήσει να έρθει όπως θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς, στον οποίο μάλιστα θα δούμε και την ανάπτυξη αρκετών καινούριων ερωτικών σχέσεων και ειδυλλίων.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *