Κάνε αυτή την άσκηση πριν σηκωθείς από το κρεβάτι και ξεκίνησε τη μέρα σου χωρίς άγχος

 

Κάνε αυτή την άσκηση πριν σηκωθείς από το κρεβάτι και ξεκίνησε τη μέρα σου χωρίς άγχος

Κάνε αυτή την άσκηση πριν σηκωθείς από το κρεβάτι και ξεκίνησε τη μέρα σου χωρίς άγχος

 

Έχετε μια δύσκολη μέρα που σας περιμένει και αισθάνεστε άγχος όταν ξυπνάτε;

Ξεφορτωθείτε το πριν καν σηκωθείτε από το κρεβάτι.

Δοκιμάστε αυτό το τέντωμα pilates αντί να σπεύσετε να αναζητήσετε τα ρούχα σας και να επιδεινώσετε την κατάσταση. Αυτό θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε όλες τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και να σας κάνει να ανησυχείτε.

Ταυτόχρονα, βελτιώνει επίσης τη στάση σας και αφαιρεί την ένταση από την πλάτη και το λαιμό.

 

Βήμα 1

Πετάξτε το κάλυμμα πίσω, δίνοντάς σας πλήρη ελευθερία κινήσεων. Ξαπλώστε ανάσκελα με λυγισμένα πόδια και λίγο μακριά το ένα από το άλλο. Σφίξτε τους μυς της κοιλιάς σας και κρατήστε τους σταθερούς καθ ‘ όλη τη διάρκεια της άσκησης. Σηκώστε τα πόδια σας και πιάστε τα γόνατά σας.

Διαβάστε Επίσης  5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ μετά το τρέξιμο

Βήμα 2

Εισπνεύστε και, κατά την εκπνοή, τραβήξτε το δεξί γόνατο κοντά στο στήθος χωρίς να το πιέσετε. Κάντε μια άλλη εισπνοή και κατά την εκπνοή κάντε το ίδιο για το αριστερό πόδι.

Βήμα 3

Κάντε μια άλλη εισπνοή και, κατά την εκπνοή, φέρτε και τα δύο γόνατα όσο το δυνατόν πιο κοντά στο στήθος. Επαναλάβετε αυτή τη συνέχεια 10 φορές.

 

Πώς να διαχειριστείτε το πρωινό άγχος

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διαχειριστείτε το πρωινό άγχος και να μειώσετε τις αρνητικές επιπτώσεις στο σώμα σας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές:

Ξεκίνα τη μέρα σου με χαλάρωση: Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να χαλαρώσεις και να καθαρίσεις το μυαλό σου πριν ξεκινήσεις τη μέρα σου. Δοκίμασε διαλογισμό, γιόγκα ή βαθιές αναπνοές.

Διαβάστε Επίσης  Αδυνάτισμα: Οι τροφές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά το καλοκαίρι!

Φρόντιζε να γυμνάζεσαι: Η σωματική δραστηριότητα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσεις το στρες και να βελτιώσεις την υγεία σου.

Τρώγε υγιεινά: Μια υγιεινή διατροφή μπορεί να σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσει το στρες. Το πρωί ξεκίνα με φρούτα, ομελέτα με λαχανικά ή δημητριακά ολικής αλέσεως .

Κοιμήσου αρκετά: Ο ύπνος είναι απαραίτητος για την υγεία του σώματός σου και του εγκεφάλου σου. Στόχος σου είναι να κοιμάσαι 7-8 ώρες κάθε βράδυ.

Διαχειρίσου τον χρόνο σου: Ο καλός προγραμματισμός μπορεί να σε βοηθήσει να μειώσεις το στρες και να αποφύγεις την αίσθηση ότι πνίγεσαι από τις υποχρεώσεις.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *