Το Προξενιό της Ιουλίας: Χάνονται τα ίχνη της και καταλήγει νεκρή

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Χάνονται τα ίχνη της και καταλήγει νεκρή

Το Προξενιό της Ιουλίας: Χάνονται τα ίχνη της και καταλήγει νεκρή

 

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στο Προξενιό της Ιουλίας, μιας και χάνονται τα ίχνη της κόρης της Ιουλίας, της μικρής Ευγενία.

Το καλοκαίρι του 1964 η Ιουλία, μετά την απομάκρυνσή της από το αρχοντικό και την περιοχή, επιστρέφει με σκοπό και λαχτάρα να επανασυνδεθεί με το παιδί της, τη μικρή Βγενιώ, που έχει γίνει πια τεσσάρων ετών.

Ομως η κατάσταση που θα συναντήσει στο σπίτι είναι για την ίδια πέρα από κάθε πρόβλεψη και μοιάζει μη ελεγχόμενη για αυτό και αναγκάζει την Στεφανία να επικοινωνήσει με τον Χρήστο, που ζει πια με τον Επιφάνειο, έξω από την Ελασσόνα. «Πρέπει να του πεις να με βοηθήσει», της ζητάει.

Παράλληλα, ένα καθοριστικό γεγονός φέρνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή της Φιλιώς και του Γρηγόρη και συγκεκριμένη η εγκυμοσύνη της κοπέλας.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος ορμά με όπλο να σκοτώσει τον Ιάσονα

Λόγω της ανακαίνισης που ετοιμάζονται να κάνουν στο σπίτι τους όμως, προκειμένου να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα, θα αποκαλύψουν κάτι από το παρελθόν, που έρχεται ξανά να διαλύσει τα πάντα και να δημιουργήσει νέα δεδομένα, τόσο για τον Γρηγόρη όσο και για την Ιουλία, η οποία αποφασίζει επιτέλους να του πει τη μεγάλη αλήθεια.

«Η Ευγενία δεν είναι κόρη του Προβιού αλλά κόρη σου. Είναι το παιδί μας.

Γι’ αυτό αναγκάστηκα και τον παντρεύτηκα», του αποκαλύπτει και φυσικά αυτό το νέο θα συγκλονίσει τον Γρηγόρη και γίνεται έξαλλος με την Ιουλίας: «Πώς μπόρεσες να μου κρύψεις τέτοιο πράγμα; Κατάλαβες τι έχεις κάνει;

Ολη η ζωή θα ήταν διαφορετική αν το γνώριζα», της φωνάζει και η κοπέλα επιστρέφει στο αρχοντικό παρόλο που ο κίνδυνος δεν έχει περάσει για εκείνη. Εκείνο το βράδυ όμως, ο Γιωργίκης βρίσκεται νεκρός και ύποπτοι γίνονται όλοι όσοι σχετίζονται με το αρχοντικό Προβιού.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 5, 6, 7

Η νέα εφημερίδα του Αλκη καλύπτει τα γεγονότα με ένα συνταρακτικό πρωτοσέλιδο.

 

Πηγή

Ενώ όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος μπορεί να τον σκότωσε, αποκαλύπτεται πως αγνοείται η τύχη σχεδόν όλων όσων εμπλέκονται άμεσα με τη βραδιά του φόνου και τον τόπο του εγκλήματος. Ο Κωστής Στασινόπουλος προσπαθεί να λύσει τον γρίφο του εγκλήματος αλλά κυρίως, να βρει τι απέγιναν όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες και εν δυνάμει ύποπτοι για το φονικό, μαζί και τη μικρή 4χρονη Ευγενία Προβιού, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από εκείνη τη μοιραία βραδιά, όπως θα δούμε στο Προξενιό της Ιουλίας και τελικά θα καταλήξει νεκρή..

Διαβάστε επίσης:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *