Το Ναυάγιο: Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή του Πέτρου στο φινάλε

 

To Nαυάγιο: Λέει σε όλους ποιος είναι με κίνδυνο να μπει φυλακή

Το Ναυάγιο: Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή του Πέτρου στο φινάλε

 

Η αγωνία κορυφώνεται στο φινάλε της σειράς “Ναυάγιο”, ενώ θα παρακολουθήσουμε μία συγκλονιστική στιγμή του Πέτρου στη σειρά.

 

Ο Ιπποκράτης εισβάλλει στο σπίτι του κι απειλεί με όπλο την Ειρήνη και την Δήμητρα, με σκοπό να κλέψει τον Ορφέα και να αποδράσει στο εξωτερικό. Στο τέλος όμως, η αστυνομία θα φτάσει στο σπίτι του κι εκείνος θα αυτοκτονήσει.

Το Ναυάγιο: Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή του Πέτρου στο φινάλε

Έτσι, μία νέα ζωή έρχεται για τον Πέτρο και την Ειρήνη πια, μετά τον θάνατο του Ιπποκράτη. Πίσω στα Χανιά, μετά την δίκη, ο Βασιλείου και ο Παντελίδης ετοιμάζουν τον αρραβώνα της Λίνας και του Όθωνα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Εξομολόγηση «βόμβα» στον πάτερ της Αρεόπολης

Την ίδια ώρα που η Λίνα μαθαίνει πως ο Μάκης βρίσκεται κάτω στην Κρήτη. Ο Πέτρος επιστρέφει την εικόνα στην εκκλησία του χωριού του έχοντας πάρει μια μεγάλη απόφαση. Αυτή θα είναι και μία συγκλονιστική στιγμή όπου θα αποκαλύψει σε όλους την πραγματική του ταυτότητα.

Θέλει να μάθουν όλοι ότι ζει και να πληρώσει για το κρίμα του ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα χάσει πάλι την Ειρήνη. Η Στέλλα αποφασίζει να πει επιτέλους την αλήθεια για το μωρό στην Ειρήνη, ξέροντας ότι μετά θα πρέπει να το αποχωριστεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έρχεται χωρισμός βόμβα

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Πέτρος με την Ειρήνη, το μωρό της και τον Ορφέα δημιουργούν μία νέα οικογένεια και αφήνουν για πάντα πίσω το κακό που έζησαν.

 

Πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *