Σασμός: «Δεν είναι αργά να γίνουμε πατέρας και γιος»

 

Σασμός: «Δεν είναι αργά να γίνουμε πατέρας και γιος»

Σασμός: «Δεν είναι αργά να γίνουμε πατέρας και γιος»

 

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στον Σασμό καθώς ο Αντρέας επιστρέφει στην Κρήτη για να σκοτώσει τον πατέρα του τον Ρούσσο, ο οποίος τον παρακαλά για συγχώρεση.

Ο Αντρέας παραφυλάει έξω από το σπίτι της Καλλιόπης για να βρει μόνο του τον Ρούσσο και να του επιτεθεί. Όταν καταφέρνει να τον βρει του μιλάει έξω από τα δόντια. «Χρόνια ολόκληρα περίμενα αυτή τη στιγμή για να σε σκοτώσω.

Σου έχω όμως κάτι καλύτερο. Θέλω να υποφέρεις όπως υπέφερε εκείνη και μας άφησε ορφανά με τον αδελφό μου».

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη χτυπάει την Κασσιανή

 

Σασμός: «Δεν είναι αργά να γίνουμε πατέρας και γιος»

Ο Ρούσσος προσπαθεί να του εξηγήσει αλλά τον διακόπτει λέγοντας του:

«Δεν θέλω να ακούσω λέξη. Εσύ και η οικογένειά σου είστε η αιτία των δεινών μας. Καταραμένοι Σταματάκηδες» και βγάζει τον όπλο με τον Μαθιό να πηγαίνει εκεί και να προσπαθεί να αποτρέψει τη σύγκρουση, ζητώντας από τον Αντρέα να αφήσει το όπλο όμως πάνω στην σύγκρουση ακούγεται πυροβολισμός.

Ο Μαθιός πέφτει τραυματισμένος κάτω, ενώ ο Αντρέας στρέφει το όπλο στον Ρούσσο λέγοντας «Ήρθε η σειρά σου». Όμως αν και τραυματισμένος ο Μαθιός τον πυροβολεί και ο Αντρέας πέφτει κάτω αιμόφυρτος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Θανάσιμος κίνδυνος για Αργυρώ και Μαρίνα - Θα δοθεί η εντολή απόψε 7/3

Ο Ρούσσος τα χάνει και λέει με δάκρυα στα μάτια στον Αντρέα, όπως θα δούμε στον Σασμό: «Παιδί μου, εγώ είμαι υπαίτιος για όλα. Μην με αφήσεις τώρα που σε βρήκα.

Είμαι εδώ για σένα. Δεν είναι αργά να γίνουμε πατέρας και γιος… Κράτα γερά..». Όμως τελικά αφήνει την τελευταία του πνοή.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *