Η Γη της Ελιάς: H ζωή του Πότη αλλάζει ριζικά στον τέταρτο κύκλο

 

Η Γη της Ελιάς: H ζωή του Πότη αλλάζει ριζικά στον τέταρτο κύκλο

Η Γη της Ελιάς: H ζωή του Πότη αλλάζει ριζικά στον τέταρτο κύκλο

 

Η ζωή του Πότη φαίνεται να αλλάζει ριζικά στον τέταρτο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”.

Τι είναι αυτό που θα του αλλάξει την ζωή και πόσο θα τον επηρεάσει;

Το βιβλίο της Μαρίας κυκλοφορεί και ο Πότης ανησυχεί και το λέει στην Μαργαρίτα. Η ζωή των ηρώων θα αλλάξει μέσα από το περιεχόμενο του βιβλίου αυτού και θα επηρεάσει και την Άννα, τη γυναίκα του.

Η Γη της Ελιάς: H ζωή του Πότη αλλάζει ριζικά στον τέταρτο κύκλο

Ο Γιάννης Κρητικός μέσα από την συνέντευξή του στο Tv24 τόνισε ότι στην αρχή της 4ης σεζόν θα συμβεί κάτι πολύ όμορφο που θα απασχολήσει τη ζωή του ήρωά του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική ξεφτιλίζει Στέφανο και Αρετή

Σε ερώτηση αν πρόκειται για την εγκυμοσύνη της Άννας, ο Γιάννης Κρητικός είπε: «Δεν ξέρω αν πρέπει να επιβεβαιώσω την εκτίμησή σας ή να τη διαψεύσω. Το μόνο μπορώ να πω είναι ότι έρχεται κάτι πολύ όμορφο και πολύ δυνατό στην καθημερινότητά του. Κάτι που προφανώς θα του δώσει μεγάλη χαρά».

«Πότης και Άννα περνάνε κάθε μέρα κρίση αλλά τελικά τα καταφέρνουν παρόλο που η συμπεριφορά της Αννούλας είναι αυταρχική απέναντι στον ήρωά μου. Δεν ξέρω αν είναι σωστό πρότυπο ζευγαριού.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Κονιόρδου – Γκερέκου μιλάνε για τη Μάρω Κοντού

Σίγουρα στην προσωπική μου ζωή είμαι αλλιώς, ως Γιάννης δεν θα επιθυμούσα να ζω κάτι αντίστοιχο, δεν μου αρέσει το “δύο πόδια σε ένα παπούτσι”. Θα ήθελα να έβλεπα τον ήρωά μου να γίνεται λίγο πιο σκληρός με τους γύρω του και με την ίδια τη ζωή».

Όσο για το τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν, στις 27/6, αποκάλυψε: «Θα είναι ακριβώς όπως όλα τα τελευταία επεισόδια της Βάνας Δημητρίου. Θα συμβεί κάτι πολύ ωραίο αλλά και κάτι που σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το πρώτο επεισόδιο του επόμενου κύκλου».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *