Το Ναυάγιο – Επίλογος: «Θα ήταν καλύτερα να μου έχεις μιλήσει»

 

Το Ναυάγιο – Επίλογος: «Θα ήταν καλύτερα να μου έχεις μιλήσει»

Το Ναυάγιο – Επίλογος: «Θα ήταν καλύτερα να μου έχεις μιλήσει»

 

Η ώρα των αποκαλύψεων έχει φτάσει στη δραματική σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο» και έτσι η Μαρία κάνει μια συζήτηση με τη Θοδώρα στην οποία αποκαλύπτει όλη την αλήθεια, αφήνοντάς την άναυδη.

«Ήξερα πως η αλήθεια αυτή θα τον σκοτώσει και τελικά δεν είχα άδικο»
ναυάγιο Μαρία Θοδώρα

Η Θοδώρα μαθαίνει από τη Μαρία όλη την αλήθεια για τον Δημήτρη Γιαννακάκη και συγκλονίζεται. Έτσι λέει στη μητέρα της ότι θα έπρεπε να της έχει μιλήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κίμωνας κάνει πρόταση γάμου στη Δήμητρα

«Θα ήταν καλύτερα να μου έχεις μιλήσει από την αρχή, ίσως και ο μπαμπάς να ζούσε τώρα αν ήξερε. Γιατί δεν το έκανες; Γιατί δεν μας μίλησες;», τη ρωτά, αλλά η Μαρία ντρέπεται.

Στη συνέχεια η Μαρία που πνίγεται από τις τύψεις όπως θα δούμε στο «Ναυάγιο» λέει στη Θοδώρα πως το έκανε για να προστατεύσει την οικογένειά της. «Φοβόμουν την αντίδρασή σας.

Ο πατέρας σου ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήξερε από την πρώτη στιγμή πως δεν ήσουν δικό του παιδί αλλά σε αγάπησε σαν να ήσουν» της λέει και συνεχίζει «Τον αγάπησα βαθιά και δεν θα πάψω να τον αγαπώ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σκοτώνει μία κοπέλα

Ήξερα πως η αλήθεια αυτή θα τον σκοτώσει και τελικά δεν είχα άδικο. Η αλήθεια για τον Δημήτρη σκότωσε τον πατέρα σου, Θοδώρα μου, και αυτό θα το κουβαλάω πάντα μαζί μου».

Στη συνέχεια αφού η Θοδώρα συνειδητοποιεί σε τι κατάσταση βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια η Μαρία, τη δικαιολογεί κάπως και μαζί αποφασίζουν να πουν την αλήθεια στον Μάκη αφού είναι και ο μόνος που δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα….

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *