Ρούλα Κορομηλά: «Την σέβομαι την τηλεόραση αλλά άφησα πίσω τη Ρούλα»

 

Ρούλα Κορομηλά: «Την σέβομαι την τηλεόραση αλλά άφησα πίσω τη Ρούλα»

Ρούλα Κορομηλά: «Την σέβομαι την τηλεόραση αλλά άφησα πίσω τη Ρούλα»

 

Kαλεσμένη στην εκπομπή ”After Dark” βρέθηκε η Ρούλα Κορομηλά και εξομολογήθηκε τα πάντα σχετικά με την τηλεόραση αλλά και τον εαυτό της.

Αρχικά η Ρούλα Κορομηλά τόνισε πως σιχαίνονται να την γλείφουν οι άνθρωποι γύρω της, ενώ δηλώσει πως θέλει να της τραβάς τα μαλλιά για να καταλάβει ότι έκανε λάθος.

 

Ρούλα Κορομηλά: «Την σέβομαι την τηλεόραση αλλά άφησα πίσω τη Ρούλα»

«Την αγαπώ και την σέβομαι την τηλεόραση. Άφησα πολλές φορές πίσω τη Ρούλα. Αλλά είμαι ενήλικας και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Έδωσα προτεραιότητα στη δουλειά, περισσότερο χρόνο και αφοσίωση σε αυτή, και παραμέλησα την προσωπική μου ζωή και τη Ρούλα.

Δεν την αγάπησα πολύ και δεν της έδωσα την αξία που της άξιζε. Και το πλήρωσα αυτό! Είναι πολλές οι θυσίες που έχω κάνει. Όταν αγαπάς κάτι δεν παλεύεις για αυτό; Να βρεις τρόπους να επουλώσεις τα τραύματα αν υπάρχουν;», δήλωσε αρχικά.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σειράς

Και συνέχισε η Ρούλα Κορομηλά: «Εγώ τη δουλειά δεν τη βλέπω αμιγώς σαν δουλειά αλλά σαν τον έρωτα της ζωής μου. Είμαι συνέχεια ερωτευμένη! Το έχω πληρώσει, όμως, αυτό.

Η Ρούλα ήταν λίγο στα σύννεφα και την έβλεπε από ψηλά. Μετά συνήλθα! Δεν υπήρξα επηρμένη, δεν πέταξα στα σύννεφα. Εννοώ ότι δεν με φρόντιζα, δεν με αγαπούσα 100%. Με άφηνα στη γωνία και έδινα σημασία και αξία στη δουλειά μου, σε άλλα πρόσωπα και όχι σε εμένα».

 

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει στην πορεία της, σχολίασε:

«Στην αρχή που δεν υπήρχε το διαδίκτυο υπήρχαν οι εφημερίδες που διαβάζαμε τα καμώματά μας ή τα ευφάνταστα που έφτιαχναν οι άνθρωποι για τις εντυπώσεις. Υπήρχαν κάποια πράγματα που δεν ίσχυαν.

Και υπήρξαν επίσης και κάποιες κριτικές που ήταν καταπέλτης. Έναν άνθρωπο τον αφορά όταν κάνει τηλεόραση να ξέρει αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των άλλων συνανθρώπων του. Θέλει να ακούσει και ένα μπράβο και μια κριτική για να βελτιωθεί. Όχι να δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα και ανασφάλειες. Τα έπαιρνα τις μετρητοίς.

Διαβάστε Επίσης  Survivor – Περπατάρης για Σταυρούλα: «Ζήτησα συγγνώμη, ήταν λάθος μου»

Σήμερα επειδή ξέρω πώς γίνεται το παιχνίδι, τα έχω απλοποιήσει. Όταν σου γράφουν αρνητικά πράγματα, σαφώς και μαζεύεσαι».

«Δεν πρέπει να τον απασχολεί η γνώμη κάποιων ανθρώπων που είναι γεμάτη από δηλητήριο εμπάθειας. Η τοξικότητα υπάρχει και τώρα απλά εμένα δεν με ακουμπάει πλέον.

Θέλω να είμαι με ανθρώπους που να με προάγουν. Να σκάμε από τα γέλια αλλά να ανταλλάσσουμε και μια κουβέντα. Δεν με ψάχνω στο διαδίκτυο. Τον ανώνυμο που θα βγει και θα με βρίσει δεν με νοιάζει καθόλου. Γράψε το όνομά σου και έλα ένα κοντινό να δούμε λίγο. Να ξέρω ποιος είσαι».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *