Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα γράφει το τέλος της σειράς

 

Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα γράφει το τέλος της σειράς

Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα γράφει το τέλος της σειράς

 

Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 ” Έρωτας Φυγάς” ρίχνει αυλαία στις 5/7 με ένα ανατρεπτικό φινάλε.

Τι τέλος θα έχει η Μαργέτα;

Η μέρα του γάμου της Ρηνιώς και του Νικόλα έφτασε και οι εκπλήξεις υποδέχονται η μια μετά την άλλη. Εδώ θα γραφεί και το τέλος των ηρώων.

Ένας μυστηριώδης πίνακας καταφτάνει στο Αρχοντικό στο Κιάρι, ενώ η Ελπίδα λαμβάνει ένα κοφίνι με ένα «εύθραυστο» δώρο… Ο Μιχάλης αποφασίζει να παρανομήσει στο όνομα της αγάπης, ενώ η Νάντια θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Απόψε το μεγάλο φινάλε - Ενας γάμος βάφεται κόκκινος κι ένας θάνατος θα συνταράξει τους πάντες [βίντεο]

 

Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα γράφει το τέλος της σειράς

Η Ρηνιώ αγωνιά για το αν ο Νικόλας θα έρθει στην εκκλησία ή θα φύγει για την Αυστραλία…και όλα αυτά όσο η Μαργέτα αποφασίζει να επιστρέψει στο Κιάρι…Όλα στην κόψη…σαν μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί….

Η Μαργέτα κάνει την εμφάνισή της στο Κιάρι, ενώ όλοι την νόμιζαν για νεκρή. Tι συνέπειες θα έχει η εμφάνισή της και πώς θα αντιδράσει ο Ιάσονας και όσοι δεν ήξεραν;

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Αντρέι αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον Τζανέτο

Την ίδια στιγμή το Κιάρι υποδέχεται ένα πρόσωπο που φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερο χώρο μέσα στο μυαλό του Ιάσονα. Καθώς η νέα απειλή εισβάλει στο σπίτι του Δεμερτζή, μένει να ανακαλύψουμε τι συνέπειες θα έχει αυτό για την Αλεξάνδρα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *