Η Γη της Ελιάς: Με διπλό φονικό ρίχνει αυλαία η σειρά;

 

Η Γη της Ελιάς: Με διπλό φονικό ρίχνει αυλαία η σειρά;

Η Γη της Ελιάς: Με διπλό φονικό ρίχνει αυλαία η σειρά;

 

Τα πάνω κάτω θα σημειωθούν στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς και δεν είναι καθόλου απίθανο ο τρίτος κύκλος να κλείσει με ένα διπλό φονικό.

Αρχικά, ο Ισίδωρος είναι αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο από την Αμαλία κι έτσι ζητάει από τον Λυκούργο να βρει τρόπο ώστε να σπάσει το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει. Την ίδια ώρα, η Αμαλία εκδηλώνει τις πραγματικές της προθέσεις και το μόνο που επιθυμεί είναι να καταστρέψει ολοσχερώς τον Ισίδωρο και την Αθηνά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα μπαίνει εμπόδιο σε Αλέξη και Μυρτάλη

Στο μεταξύ, ο γάμος της Αθηνάς και του Τζον, παρά μερικά προβλήματα που προέκυψαν, πραγματοποιείται στο δημαρχείο, με τις ευλογίες του Ισίδωρου. Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι πηγαίνουν στο γλέντι του γάμου, με την Χάιδω και την Βασιλική να αποχωρούν λόγω πένθους.

Κι ενώ το γλέντι συνεχίζεται, δύο ακραία γεγονότα έρχονται να ανατρέψουν την ζωή κάποιων ηρώων με οδυνηρό τρόπο, όπως θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς και δεν αποκλείεται να σημειωθεί διπλό φονικό, μιας και η Αμαλία θέλει να καταστρέψει τόσο την Αθηνά όσο και τον Ισίδωρο…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η απάτη του Αστέρη στο φως – Έξαλλος ο Σταύρος

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *