H Γη της Ελιάς: Ένας παπάς έρχεται και κάνει άνω κάτω τη Μάνη

 

H Γη της Ελιάς: Ένα παπάς έρχεται και κάνει άνω κάτω τη Μάνη

H Γη της Ελιάς: Ένας παπάς έρχεται και κάνει άνω κάτω τη Μάνη

 

Ανατρεπτικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη “Γη της Ελιάς” καθώς ένας παπάς έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω στη Μάνη.

Ο τέταρτος κύκλος στη Γη της ελιάς έρχεται για να μας καθηλώσει και νέοι ήρωες θα κάνουν την εμφάνισή τους, φέρνοντας ανατροπές στους ήρωες της Μάνης.

H Γη της Ελιάς: Ένα παπάς έρχεται και κάνει άνω κάτω τη Μάνη

 

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες: Ο Σπύρος επιτίθεται στον Μιχάλη και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου - Τι συνέβη;

Ο Θανάσης Βισκανδουράκης όπως έχουμε ανακοινώσει, θα εισβάλλει στο νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του MEGA και θα υποδυθεί έναν παπά. Πρόσφατα ο γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρώτο πλάνο από τα γυρίσματα του σίριαλ.

Ο ίδιος είναι ντυμένος με ράσα και φαίνεται να έχει πυκνά γενιά όπως απαιτούν οι ανάγκες του ρόλου του. Όπως διαβάζουμε και στο Τηλέραμα, ο ρόλος του θα είναι ανατρεπτικός για του ήρωες της Μάνης και δεν θα περάσει καθόλου απαρατήρητος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Ευθύμης χωρίζει Μαθιό και Βασιλική

Στο μεταξύ και ο Στέφανος Μιχαήλ θα εισβάλλει στη Μάνη, ως Μιχάλης Χατζής και θα φέρει και εκείνος τα πάνω κάτω στη σειρά, ως συνεργάτης του Τζον από την Αμερική. Μπορεί το φινάλε της τρίτης σεζόν να έρχεται σε λίγες μέρες αλλά η 4η σεζόν επιφυλάσσει δραματικά εκπλήξεις για όλους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *