Το Προξενιό της Ιουλίας: Χάδω και Στεφανία βάζουν τέλος στη ζωή του

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Χάδω και Στεφανία βάζουν τέλος στη ζωή του

Το Προξενιό της Ιουλίας: Χάδω και Στεφανία βάζουν τέλος στη ζωή του

 

Το τέλος του Γιωργίκη δεν προκαλεί σε κανέναν έκπληξη όπως θα δούμε στη σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας», καθώς πολλοί το επιθυμούσαν, ανάμεσα τους όπως θα δούμε ήταν η Χάδω και η Στεφανία, η καθεμία για τους δικούς της λόγους.

Πολλοί είναι αυτοί που θα κληθούν να απαντήσουν για το αν γνώριζαν κάτι σχετικά με τον θάνατο του Γιωργίκη. Μάλιστα ο Επιφάνειος θα πάει μόνος του να παραδοθεί παίρνοντας πάνω του την ευθύνη, αλλά από την ανάκριση δεν προκύπτει ότι είχε άμεση συνεργεία στον φόνο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ομολογεί τους φόνους που έχει κάνει

Ο Στασινόπουλος θα μάθει από αυτόν λεπτομέρειες για τον Γιωργίκη που εκείνος δεν γνώριζε, αλλά και τι απέγινε η Χάδω και η μικρή Ευγενία που αγνοείται. Καθώς τα βασικά πρόσωπα που σχετίζονται με την υπόθεση παρουσιάζονται, δίνουν τη δική τους εκδοχή για τη μοιραία νύχτα, ενώ η Ιουλία παραμένει σιωπηλή.

Έτσι είναι πλέον εμφανές σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής ότι όσα έγιναν σχετίζονται με την τύχη της μικρής Ευγενίας και την διεκδίκησή της τόσο από τον Γιωργίκη και τη Χάδω όσο και από την Ιουλία και τον Γρηγόρη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Αθηνά ουρλιάζει: «Δεν σκότωσα κανέναν»

Η Χάδω όπως θα δούμε στο «Προξενιό της Ιουλίας» συνειδητοποιώντας ότι θα χάσει την Ευγενία που τη θεωρεί πλέον κόρη της γίνεται έξαλλη και είναι έτοιμη να σκοτώσει όποιον της την πάρει, ενώ από την άλλη η Στεφανία βλέπει ότι ο Χρήστος δεν μπορεί να διαχειριστεί ότι συμβαίνει και πως η Ιουλία εξακολουθεί να κακοποιείται από τον Γιωργίκη.

Τότε συνειδητοποιεί ότι μόνο αν βγει από τη μέση αυτός ο αδίστακτος δυνάστης θα λυτρωθούν κάποια άτομα…..

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *