Το Ναυάγιο: Καρέ καρέ το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

 

Το Ναυάγιο: Καρέ καρέ το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Το Ναυάγιο: Καρέ καρέ το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

 

Την Κυριακή 30/6 η σειρά του MEGA “Ναυάγιο” ρίχνει αυλαία με ένα επεισόδιο γεμάτο συγκινήσεις και συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Ο Ιπποκράτης καταζητείται από την αστυνομία για τον φόνο της Κλαίρης και της Ευγενίας πια. Ο Παντελίδης τον έχει βοηθήσει και τον κρύβει μαζί με τον Ορφέα στο εξοχικό του.

Πίσω στο σπίτι, η Ειρήνη, η Δήμητρα, ο Πέτρος και ο Στελής, αγωνιούν για την τύχη του Ορφέα γιατί ο Ιπποκράτης είναι επικίνδυνος. Τελικά ο μικρός σώζεται, αλλά ο Ιπποκράτης ξεφεύγει ξανά.

Διαβάστε Επίσης  I’m a Celebrity – ΣΚΑΙ: Το πρώτο βίντεο από τα camps

 

Το Ναυάγιο: Καρέ καρέ το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Στη συνέχεια, ο Ιπποκράτης επιστρέφει σπίτι του, για να πάρει τον Ορφέα και να φύγουν οι δυο τους μαζί στο εξωτερικό. Η Δήμητρα με την Ειρήνη όμως τον εμποδίζουν κι εκείνος της απειλεί με όπλο.

Μέσα στο σπίτι δίνεται η τελική μάχη Ειρήνης και Ιπποκράτη και έξω από το σπίτι η αστυνομία είναι μία ανάσα πριν τον συλλάβει.

Η Ειρήνη λέει στον Ιπποκράτη να αφήσει ελεύθερη την Δήμητρα και το κάνει και ο Ιπποκράτης απειλεί την Ειρήνη με όπλο στο κεφάλι. Η κοπέλα τρέμει από τον φόβο της και βλέπει το τέλος της να πλησιάζει. Η Αστυνομία όμως μπαίνει στο σπίτι και τότε ο Ιπποκράτης αποφασίζει να αυτοκτονήσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η ένταση στη σχέση Μανώλη – Νικηφόρου και η απόπειρα αυτοκτονίας

Μετά από πολλές μέρες, η Ειρήνη είναι στην Κρήτη και σχεδιάζει με τον Πέτρο την ζωή της πια. Ο Πέτρος επέστρεψε πίσω την εικόνα και απαλλάχθηκε από τον Αντώνη Καράδημο τελείως.

Είπε σε όλους ποιος είναι και ότι δεν πέθανε ποτέ.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *