Γιώργος Λιανός: Όσα αποκάλυψε για τον τελικό του Survivor

 

Γιώργος Λιανός: Όσα αποκάλυψε για τον τελικό του Survivor

Γιώργος Λιανός: Όσα αποκάλυψε για τον τελικό του Survivor

 

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον Στέλιο Δρουμαλιά μίλησε ο Γιώργος Λιανός ο οποίος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και αναφέρθηκε τόσο στους φετινούς τελικούς του Survivor αλλά και στις φήμες γύρω από το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία του Survivor. Ο τελικός θα γίνει κανονικά στην προγραμματισμένη ημερομηνία απλώς φέτος θα είναι live το αγώνισμα. Τα νούμερα είναι μία πάνω και μία είναι κάτω», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός, ενώ διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του Exathlon.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 20-6: Λύνουν τις διαφορές του Φάνης και Γιώργος – Σπουδαία κίνηση από Φάνη και Ντάνιελ!

«Δεν θα μπορούσα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή στην παρούσα φάση, ο Γρηγόρης το κάνει εξαιρετικά. Με πήραν και με ρώτησαν ποιος θα μπορούσε να κάνει το My Man Can, τους πρότεινα τον Φάνη Λαμπρόπουλο, γιατί έχει αυτή την τρέλα.

Έπεσαν κάποια τηλέφωνο με διερευνητικό ενδιαφέρον και με απόλυτο σεβασμό στην υπάρχουσα συνεργασία μου, για να μάθουν αν λήγει το συμβόλαιό μου και αν θα με ενδιέφερε να συζητήσουμε. Το θέμα είναι να διατηρείς τα στοιχεία του χαρακτήρα σου, κάθε νέα πρόκληση είναι καλοδεχούμενη», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 11/6: ΤΕΛΟΣ τα γυρίσματα – Όλα τα SPOILER μαζεμένα! (vid)

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *