Σασμός: Καταιγισμός πυροβολισμών – Θυσιάζεται για τον Ρούσσο

 

Σασμός: Καταιγισμός πυροβολισμών – Θυσιάζεται για τον Ρούσσο

Σασμός: Καταιγισμός πυροβολισμών – Θυσιάζεται για τον Ρούσσο

 

Καθηλωτικό θα είναι το τέλος της σειράς του ALPHA «Σασμός», καθώς μετά από καταιγισμό πυροβολισμών, Μαθιός και Αντρέας θα πέσουν νεκροί.

 

Ο Μαθιός θυσιάζεται και σκορπίζει οδύνη στην οικογένειά του

Ο Μαθιός όπως θα δούμε πραγματοποιεί την υπόσχεση που είχε δώσει στη Μαρίνα και αφού πρώτα αποχαιρετά τα αγαπημένα του πρόσωπα πηγαίνει για να παραδοθεί στην αστυνομία και να ομολογήσει ότι εκείνος σκότωσε τον Στεφανή.

Πριν ακόμα φτάσει όμως στο αστυνομικό τμήμα, έχει μια συνάντηση με τον Ρούσσο σύμφωνα με το περιοδικό MyTV. Εντωμεταξύ την ίδια ώρα εμφανίζεται ο Αντρέας, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί τον ίδιο του τον πατέρα, καθώς πιστεύει ότι ο Ρούσσος φταίει για όλα όσα πέρασε στη ζωή του αλλά και για τον θάνατο της μητέρας του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αντώνη με πρόδωσες και κάλυψες τους φονιάδες

 

Σασμός: Καταιγισμός πυροβολισμών – Θυσιάζεται για τον Ρούσσο

Έτσι ο Αντρέας βγάζει όπλο και σημαδεύει τον πατέρα του. Βλέποντας αυτήν την κίνηση του Αντρέα ο Μαθιός χωρίς να το σκεφτεί όπως θα δούμε στη σειρά «Σασμός» προσπαθεί να τον εμποδίσει, αλλά τελικά η σφαίρα πετυχαίνει τον ίδιο και πέφτει στο έδαφος αιμόφυρτος.

Ο Αντρέας συνεχίζει να απειλεί τον Ρούσσο με το όπλο και ενώ ακόμα ο Μαθιός ψυχορραγεί βγάζει ένα όπλο, σημαδεύει τον Αντρέα, τον πυροβολεί και ο γιος του Ρούσσου πέφτει στο έδαφος και ξεψυχά.

Διαβάστε Επίσης  Σωσμός: Ο Μαθιός ομολογεί πως είναι ο φονιάς

Ο Ρούσσος σοκαρισμένος καλεί σε βοήθεια για να σώσει τον Μαθιό που ακόμα αναπνέει. Η οικογένεια του αμέσως τρέχει κοντά του, αλλά ο Μαθιός τελικά αφήνει την τελευταία του πνοή.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *