Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική πέφτει θύμα άγριας απαγωγής

 

Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική πέφτει θύμα άγριας απαγωγής

Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική πέφτει θύμα άγριας απαγωγής

 

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στην σειρά Η Γη της Ελιάς, με την Αμαλία να χάνει τον έλεγχο και απαγάγει την Αγγελική προκειμένου να εκδικηθεί τον Ισίδωρο.

 

Αρχικά, οι μέρες περνούν και η γυναίκα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Ισίδωρο πιστεύοντας ότι θα τον ηρεμήσει, όμως ο δήμαρχος είναι αποφασισμένος να την χωρίσει και επίσημα αφήνοντας την στον άσο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Στάθης: «Θα σταματήσεις να ξεκατινιάζεσαι;»

Κάποια στιγμή, όταν ο Λυκούργος που έχει αναλάβει το διαζύγιο την ενημερώνει ότι η πρόθεση του εν διαστάσει συζύγου της είναι να σπάσει το προγαμιαίο συμβόλαιο για να μην της δώσει τα 500.000 € που δικαιούται η Αμαλία εξοργίζεται και έτσι σύμφωνα με το myTV θέτει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο για να τιμωρήσει με σκληρό τρόπο τον Ισίδωρο για το χωρισμό τους.

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι έχει μεγάλη αδυναμία στην εγγονή του την Αγγελική το παιδί γίνεται μοιραία στόχος της εκδίκησης και γι’ αυτό αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την απουσία της Ελευθερίας ώστε να πλησιάσει το παιδί και να το χρησιμοποιήσει για να επιτύχει τον = σκοπό της κάνοντας την Αγγελική θύμα εκδίκησης.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο πατέρας του Ανδρέα επιστρέφει στην Κρήτη και γίνεται χαμός

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *