Το Ναυάγιο: «Κινδυνεύουμε και οι δύο…»

 

Το Ναυάγιο: «Κινδυνεύουμε και οι δύο…»

Το Ναυάγιο: «Κινδυνεύουμε και οι δύο…»

 

Σοκαρισμένες είναι η Ειρήνη και η Δήμητρα από αυτό που ανακαλύπτουν όπως θα δούμε στη δραματική σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο», με την πρώτη να συνειδητοποιεί τι άνθρωπος είναι ο σύζυγος της.

 

«Ένα τέρας έχω παντρευτεί…»

Το πτώμα της Ευγενίας βρίσκεται στη θάλασσα και ο Ιπποκράτης καλείται από την υπηρεσία του να πάει για αναγνώριση. «Κύριε Πανόπουλε, βρέθηκε το πτώμα μιας γυναίκας που ταιριάζει στην περιγραφή που είχε δοθεί για την αδελφή της γυναίκας σας, η οποία αγνοούταν. Λυπάμαι που σας βάζω σε αυτή τη διαδικασία αλλά πρέπει να έρθετε για αναγνώριση» του λένε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος μπουκάρει έξαλλος στο σπίτι της Μαρίνας

Έτσι ο Ιπποκράτης φεύγει από το σπίτι και η Δήμητρα βρίσκει την ευκαιρία να ξεκλειδώσει την Ειρήνη. Αποφασισμένες να ανακαλύψουν πού βρίσκεται θαμμένο το πτώμα της Κλαίρης, πηγαίνουν έξω στον κήπο, στις τριανταφυλλιές και αυτό που ανακαλύπτουν τις συγκλονίζει.

Το Ναυάγιο: «Κινδυνεύουμε και οι δύο…»

«Ένα τέρας έχω παντρευτεί και λυπάμαι που δεν άκουσα νωρίτερα τον Πέτρο που μου το έλεγε. Δήμητρα, κινδυνεύουμε και οι δύο και ελπίζω να μη μας προλάβει. Πρέπει τώρα να πάρουμε την αστυνομία να έρθει για να ξεθάψει το σώμα της Κλαίρης. Αυτό και μόνο θα τον βάλει στη φυλακή για πολλά χρόνια» λέει η Ειρήνη στη Δήμητρα όπως θα δούμε στο «Ναυάγιο».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Αν δε πιάσουν τον φονιά δεν θα ησυχάσω»

Μετά της λέει ότι είναι σίγουρη πως ο Ιπποκράτης έχει σχέση και με την εξαφάνιση της Ευγενίας. «Δεν της άξιζε αυτό το τέλος. Σε κανέναν δεν αξίζει. Αλλά εγώ έχω υποσχεθεί να τον κάνω να πληρώσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω τον Ορφέα να τον πλησιάσει ξανά», λέει η Ειρήνη εξοργισμένη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *