Παράδεισος Κυριών: Ο Ντίνος πριν φύγει αφήνει δυο γράμματα

 

Παράδεισος Κυριών: Ο Ντίνος πριν φύγει αφήνει δυο γράμματα

Παράδεισος Κυριών: Ο Ντίνος πριν φύγει αφήνει δυο γράμματα

 

Με ανατροπές που θα μας καθηλώσουν έρχονται τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών» και με τη Μιράντα να προτρέπει την Αμαλία να πάει να βρει τον Ντίνο.

Η Μιράντα λέει στον Ντίνο να φύγει με την Αμαλία, αλλά εκείνος διστάζει γιατί καταλαβαίνει ότι η Μιράντα θα στεναχωρηθεί. Παράδεισος Κυριών: Ο Ντίνος πριν φύγει αφήνει δυο γράμματα

«Να φύγετε με την Αμαλία όπως το είχατε σχεδιάσει, σαν να μην έμαθα ποτέ τίποτα» λέει η Μιράντα στον Ντίνο όπως θα δούμε στον «Παράδεισο των Κυριών» και εκείνος της απαντά «Δεν μπορώ, δεν το αντέχω».

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει επόμενα επεισόδια: 26 , 27 , 28 , 29 , 30

Έτσι αποφασίζει να φύγει μόνος του για την Ουάσιγκτον. Αργότερα λέει στον Βύρωνα ότι λυπάται που δεν θα είναι στον γάμο του και του ζητάει να του κλείσει όλες τις εκκρεμότητες.

Στη συνέχεια ο Ντίνος λίγο πριν φύγει, αφήνει δύο γράμματα στο συρτάρι του και το ένα είναι για την Αμαλία. Η Μιράντα έχοντας κάποιες υποψίες, ψάχνει στο γραφείο του, βρίσκει το γράμμα που προορίζεται για την Αμαλία και τρέχει να της το δώσει. Διαβάζοντάς το η Αμαλία μαθαίνει την αλήθεια και ντρέπεται τη μητέρα της.

Διαβάστε Επίσης  Το προξενιό της Ιουλίας: Δραματικές ώρες για τον Γιωργίκη

«Κοριτσάκι μου, τρέξε να τον βρεις πριν φύγει και να ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι», της λέει η Μιράντα.

Την ίδια ώρα ο Σίμος το σκάει και εξοργισμένος αναζητά την Αμαλία. Καθώς δεν τη βρίσκει, πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου όπου εκεί βρίσκεται και ο Πάρης. Τότε τη σημαδεύει αλλά ο Πάρης μπαίνει μπροστά τρώει τη σφαίρα εκείνος.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *