Σασμός: Το τέλος του Μαθιού αναμένεται τραγικό

 

Σασμός: Το τέλος του Μαθιού αναμένεται τραγικό

Σασμός: Το τέλος του Μαθιού αναμένεται τραγικό

 

Το τέλος του Μαθιού αναμένεται τραγικό στον Σασμό μιας και πεθαίνει, ωστόσο θα προλάβει να κρατήσει αγκαλιά στα χέρια του την κόρη του.

Οι Μουντάκηδες ετοίμασαν μια σειρά από επιθέσεις στην οικογένεια των Σταματάκηδων, οι οποίες δεν βρίσκουν τον στόχο τους όμως η επόμενη κίνησή τους θα βυθίσει σε πένθος ολόκληρη την Ανω Ποριά.

 

Αρχικά, ο Μηνάς συλλαμβάνεται για τη συμμετοχή του στον εμπρησμό του αλουμινάδικου και ο Μανούσος με τον Γιάννο αποφασίζουν για να μην καρφωθούν να μην ασχοληθούν για ένα διάστημα με την οικογένεια Σταματάκη. Ωστόσο, λίγο αργότερα, μαθαίνουν ότι η Βασιλική φέρνει στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Μαθιό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Άσπα ζητάει από τον Άγγελο να συγκατοικήσουν

Έτσι, τα δύο αδέλφια σχεδιάζουν το επόμενο μεγάλο χτύπημά τους. Στο μεταξύ, ο Μαθιός λίγα λεπτά μετά τον τοκετό, λέει στην Βασιλική: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη και θέλω αυτή η στιγμή να κρατήσει για πάντα».

Όμως, αμέσως μετά, ο Μανούσος θα βρεθεί μπροστά του σε ανύποπτη στιγμή και θα τον πυροβολήσει πριν φτάσει στο αστυνομικό τμήμα του χωριού.

Η είδηση κλονίζει ολόκληρο το χωριό και τους βυθίζει σε ένα ατελείωτο πένθος. Έτσι λοιπόν, ακόμα και στο τέλος του Σασμού, Βασιλική και Μαθιός δεν καταφέρνουν να βρίσκουν την ευτυχία που τους αξίζει και η κόρη τους δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα της…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ιάκωβος: «Σώσε την ζωή του παιδιού, με όποιο κόστος»

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *