Το Ναυάγιο: Καταθέτει στη δίκη και καίει τον Παντελίδη

 

Το Ναυάγιο: Όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Το Ναυάγιο: Καταθέτει στη δίκη και καίει τον Παντελίδη

 

Η Αλίκη καλείται όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Το Ναυάγιο», να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση του ναυαγίου του πλοίου «Φοίνιξ».

 

Φέρνει στο φως πλαστογραφημένο στοιχείο

Ο Γιώργης προσπαθεί να πείσει την Αλίκη να μην καταθέσει στη δίκη, αλλά εκείνη έχει κάνει την επιλογή της σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής. Το Ναυάγιο: Καταθέτει στη δίκη και καίει τον Παντελίδη

Έτσι η κοπέλα καλείται από το δικαστήριο να καταθέσει όσα γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση του ναυαγίου. Εκείνη χωρίς να διστάσει και χωρίς να φοβάται τις συνέπειες φέρνει στο φως ένα πλαστό έγγραφο με το οποίο καίει τον Βασιλείου, δίνοντας συγχρόνως ένα βαρύ χαστούκι στον αδίστακτο δικηγόρο Παντελίδη.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Μαργαρίτα και Αλέξη για τα φάρμακα

Στη συνέχεια της δίκης, ακόμα μια μαρτυρία συγκλονίζει το δικαστήριο και αυτή δεν είναι άλλη από την κατάθεση του Μιχάλη. Σιγά σιγά οι ναυαγοί αρχίζουν να έχουν ελπίδες ότι θα δικαιωθούν και νιώθουν μια ικανοποίηση ότι οι προσπάθειες τους θα έχουν ένα αποτέλεσμα.

Εντωμεταξύ αργότερα η Αλίκη όπως θα δούμε στη σειρά «Το Ναυάγιο» θα έρθει αντιμέτωπη με την οργή του Παντελίδη, ο οποίος έξαλλος με εκείνη τη σαπίζει στο ξύλο, καθώς το μίσος του κυριαρχεί.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς – Η Βασιλική ξεσπά: «Τελείωσαν όλα για μένα»

Στο μεταξύ η μέρα της απόφασης του δικαστηρίου φτάνει. Η πρόταση όμως του εισαγγελέα σοκάρει τους ναυαγούς οι οποίοι παύουν να ελπίζουν στη δικαίωση. Τι θα γίνει όμως και πώς ο Βασιλείου θα βρεθεί στη φυλακή;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *