Η Γη της Ελιάς: Σπάει το προγαμιαίο συμβόλαιο, την ώρα που…

 

Η Γη της Ελιάς: Σπάει το προγαμιαίο συμβόλαιο, την ώρα που…

Η Γη της Ελιάς: Σπάει το προγαμιαίο συμβόλαιο, την ώρα που…

 

Δύσκολες στιγμές γεμάτες εκρήξεις επιφυλάσσει η συνέχεια στη “Γη της Ελιάς” για τον Ισίδωρο, αφού ένα διπλό χτύπημα θα τον κάνει να εξοργιστεί.

Η ζωή του Ισίδωρου ανατρέπεται όταν η Αθηνά του βάζει να ακούσει την πραγματική συνομιλία με την Αμαλία και εκείνος γίνεται πυρ και μανία κι αποφασίζει να την διώξει.

Η Αμαλία φεύγει από το σπίτι και από την δουλειά, ενώ ο Ισίδωρος προχωράει και σε αίτηση διαζυγίου. Είναι αποφασισμένος αυτή την φορά και η Αμαλία τον παρακούει και είναι έτοιμη να εκδικηθεί, τόσο εκείνον, όσο και την Αθηνά. Και θα το κάνει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ξανά ύποπτος ο Μαθιός για τον φόνο του Στεφανή

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος, ψάχνει τρόπο να σπάσει το προγαμιαίο του σύμφωνο με την Αμαλία, με την βοήθεια του Λυκούργου. Από την άλλη, η Νάνσυ κόρη του Τζον έρχεται στην Μάνη και θα την δούμε να μπαίνει ανάμεσα στη σχέση του Μάνου και της Μαρίνας.

Η Νάνσυ, όπως διαβάζουμε στο Τηλέραμα, γνωρίζει τον Μάνο και από την αρχή του δείχνει μία ξεχωριστή συμπάθεια.

Αυτό θα είναι και το επόμενο χτύπημα για τον Ισίδωρο, ο οποίος προβληματίζεται με αυτό το φλερτ που βλέπει ανάμεσά τους. ‘Ετσι, θα προτρέψει τον Μάνο να απομακρυνθεί από την Νάνσυ, για να υπάρξουν μπελάδες.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία είναι χαμένη στον κόσμο της

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *