Το Ναυάγιο: «Έθαψα την Κλαίρη εκεί που της άξιζε»

 

Το Ναυάγιο: «Έθαψα την Κλαίρη εκεί που της άξιζε»

Το Ναυάγιο: «Έθαψα την Κλαίρη εκεί που της άξιζε»

 

Όλη την αλήθεια για το φόνο της Κλαίρης θα αποκαλύψει ο Ιπποκράτης στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Ναυάγιο» και το τέλος του πλησιάζει.

Αρχικά, το λιμενικό εντοπίζει το πτώμα της Ευγενίας στη θάλασσα και η Ειρήνη βρίσκει το μαντήλι της στα πράγματα του Ιπποκράτη.

Στη συνέχεια, ο Ιπποκράτης καλείται να αναγνωρίσει το άψυχο σώμα, ενώ η Δήμητρα και η Ειρήνη, αφού συνειδητοποιούν τα εγκλήματα του και ανακαλύπτουν που έχει θαμμένη την Κλαίρη, πηγαίνουν στην αστυνομία και η Ειρήνη τον καταγγέλλει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Επεισόδια 76, 77, 78, 

Όταν ο Ιπποκράτης μαθαίνει ότι η Ειρήνη τον κατήγγειλε, καταφέρνει να αποδράσει από τις Αρχές και πηγαίνει στο σπίτι του, περιμένοντας την Ειρήνη με ένα όπλο.

 

Το Ναυάγιο: «Έθαψα την Κλαίρη εκεί που της άξιζε»

«Ιπποκράτη Πανόπουλε, βγες έξω με τα χέρια ψηλά. Είσαι περικυκλωμένος» του φωνάζουν μετά από λίγο οι αστυνομικοί, ενώ εκείνος κρατάει την Ειρήνη όμηρο. «Μην κουνηθείς. Θα σε πάρω μαζί μου.

Αφού επέλεξες να γίνουν έτσι τα πράγματα, έτσι θα γίνει. Ήθελα απλά μια όμορφη ζωή με τον Ορφέα, αλλά εσύ δεν το εκτίμησες. Το ίδιο έκανε και η Κλαίρη, για αυτό και την έθαψα εκεί που της άξιζε», της λέει ο Ιπποκράτης, ο οποίος κρατάει το όπλο στον κρόταφο της Ειρήνης, ενώ οι αστυνομικοί του φωνάζουν να παραδοθεί.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Νότα αυτοκτονεί βάζοντας τέλος στη ζωή της

Τότε γυρίζει το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτονεί. Η Ειρήνη, σοκαρισμένη, αρχίζει να φωνάζει, ενώ οι αστυνομικοί την απομακρύνουν και την παραδίδουν στον Πέτρο και τον καπετάν Στελή.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *