Η Γη της Ελιάς: Η Νάνσυ μπαίνει ανάμεσα σε Μάνο και Μαρίνα

 

Η Γη της Ελιάς: Η Νάνσυ μπαίνει ανάμεσα σε Μάνο και Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς: Η Νάνσυ μπαίνει ανάμεσα σε Μάνο και Μαρίνα

 

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς καθώς η κόρη του Τζον, Νάνσυ θα μπει ανάμεσα στον Μάνο και την Μαρίνα.

Αρχικά, η νεαρή φτάνει στην Μάνη γεμάτη ενθουσιασμένο που θα δει τον πατέρα της μετά από καιρό αλλά και που θα γνωρίσει την μέλλουσα σύζυγό του. Η Γη της Ελιάς: Η Νάνσυ μπαίνει ανάμεσα σε Μάνο και Μαρίνα

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 36, 37, 38, 39

Αφού λοιπόν χαιρετά και αγκαλιάζει το ζευγάρι, έπειτα αρχίζει να γνωρίσει τα κοντινά πρόσωπα της οικογένειας. Ανάμεσα σε αυτά φυσικά και τον Μάνο. Η Νάνσυ γοητεύεται από τον σύζυγο της Μαρίνας και δεν διστάζει να δείξει την συμπάθεια της.

Ωστόσο, ο Ισίδωρος δεν αργεί να διακρίνει το φλερτ που υπάρχει μεταξύ τους σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τηλέραμα και προβληματίζεται αρκετά, ενώ λέει στον Μάνο να κρατήσει τις αποστάσεις του από την κοπέλα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Εκδίκηση Στον Στάθη

Παρόλα αυτά, λίγες μέρες μετά, ο Μάνος και η Νάνσυ βγαίνουν οι δυο τους για φαγητό και ο Ισίδωρος γίνεται έξαλλος με αυτό, ενώ η Μαρίνα από την πλευρά της δεν δείχνει να ενοχλείται από την φιλία τους.

Όλα δείχνουν όμως πως στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς ο γάμος του Μάνου και της Μαρίνας θα δοκιμαστεί για ακόμη μια φορά και υπεύθυνη για αυτό θα είναι αποκλειστικά η Νάνσυ.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *