Η Γη της Ελιάς: Διαβάζει το βιβλίο και συλλαμβάνει την Άννα

 

Η Γη της Ελιάς: Διαβάζει το βιβλίο και συλλαμβάνει την Άννα

Η Γη της Ελιάς: Διαβάζει το βιβλίο και συλλαμβάνει την Άννα

 

Δυσάρεστες εκπλήξεις περιμένουν στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», τον Κουράκο αλλά πολύ περισσότερο την Άννα.

Μαθαίνοντας ότι η Μαρία έχει γράψει έναν βιβλίο όπου υπάρχουν στοιχεία για τις ζωές των κατοίκων της Μάνης κάποιοι αρχίζουν να ανησυχούν. Ειδικότερα, όμως από τη στιγμή που το βιβλίο με τίτλο “Κανένα δίλημμα” και υπότιτλο “5.400 μέρες, ”κυκλοφορεί χάνουν τον ύπνο τους για τα καλά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Βασιλική: «Εξαφανίσου μάνα, εσύ και οι κατάρες σου»

Μάλιστα η Αθηνά με την καθοδήγηση του Τζον ενημερώνει τη Φιλιώ για κάποια πράγματα έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένη αν διαβάσει κάτι στο βιβλίο.

Εντωμεταξύ ο Πότης και η Άννα μαθαίνουν για το βιβλίο κι αναρωτιούνται τι μπορεί να αναφέρει η Μαρία γι’ αυτούς, ενώ ο Κουράκος εκνευρίζεται όταν μαθαίνει ότι υπάρχουν αναφορές και σε εκείνον.

Όταν το παίρνει στα χέρια του πέφτει τυχαία σε ένα κεφάλαιο με τίτλο “Ευτυχία”. Έκπληκτος που η Μαρία αναφέρεται στην Ευτυχία παρόλο που δεν την γνώριζε καλά, διαβάζει ότι η Ευτυχία σκότωσε τον Ανέστη, όταν εκείνος προσπάθησε να της επιτεθεί και είχε βοηθός την Άννα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Μεγάλη καταστροφή στους Σταματάκηδες

Έτσι εξοργισμένος ο Κουράκος που δεν είχε ανακαλύψει την αλήθεια τόσο καιρό, πηγαίνει όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς», στον γάμο της Αθηνάς και του Τζον και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης συλλαμβάνει την Άννα για συγκάλυψη δολοφονίας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *