Ψυχοκόρες – Αλεξιάδη: «Με πετυχαίνουν στο δρόμο και μου λένε…»

 

Ψυχοκόρες – Αλεξιάδη: «Με πετυχαίνουν στο δρόμο και μου λένε…»

Ψυχοκόρες – Αλεξιάδη: «Με πετυχαίνουν στο δρόμο και μου λένε…»

 

Καλεσμένη στο πλατό του “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 12/6 η Μαργαρίτα Αλεξιάδη, η πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός, που έκανε το ντεμπούτο της στις “Ψυχοκόρες” του ΑΝΤ1.

Η ίδια αποκάλυψε πόσο άλλαξε η ζωή της μετά τη συμμετοχή της στη σειρά ενώ αναφέρθηκε τόσο στις αντιδράσεις που έχει το κοινό όταν την βλέπει στον δρόμο αλλά και τον λόγο που στεναχωριούνται οι γονείς της όταν βλέπουν στη σειρά; Ψυχοκόρες – Αλεξιάδη: «Με πετυχαίνουν στο δρόμο και μου λένε…»

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Έγκυος η Θοδώρα – Φόβος για την υγεία της

“Τα γυρίσματα για τις Ψυχοκόρες τελείωσαν τον Δεκέμβριο. Η ζωή μου με τις Ψυχοκόρες άλλαξε με τον αστείο τρόπο. Μπορεί να σε πετύχει κάποιος στο δρόμο και να σου πει τον πόνο του ή να σου πει “γιατί το έκανες αυτό;”.

Έτυχε να γνωρίσω κάποιους ανθρώπους που μοιράστηκαν ιστορίες μαζί μου. Ή μου έχουν πει ότι “η μαμά μου ήταν ψυχοκόρη” και δυσκολευόταν να δει τη σειρά.

Δεν παρουσιαζόταν ότι μια ψυχοκόρη πρέπει να τη χτυπάς ή να την κακοποιείς με τον οποιονδήποτε τρόπο. Ήταν γυναίκες που τις έπαιρνες και τις έσωζες και έδινες προίκα, αυτό ήταν οι ψυχοκόρες.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των κυριών: Ο Θανάσης απειλεί τη Βικτώρια

Οι γονείς μου όταν με βλέπουν, με κοιτάνε και μου λένε “Είδαμε Ψυχοκόρες. Παναγιά μου παιδί μου, πώς τα κάνετε αυτά τα πράγματα;”. Δεν μπορούν φρικάρουν. Δυσκολεύονται πάρα πολύ να το δουν!

Ο πατέρας μου δεν μπορεί με τίποτα, στεναχωριέται πάρα πολύ” εξομολογήθηκε στο The 2night show η Μαργαρίτα Αλεξιάδη για την συμμετοχή της στις Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1.

 

Πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *