Το σπίτι δίπλα από το ποτάμι: Το μυθιστόρημα γίνεται σειρά στον ALPHA

 

Το σπίτι δίπλα από το ποτάμι: Το μυθιστόρημα γίνεται σειρά στον ALPHA

Το σπίτι δίπλα από το ποτάμι: Το μυθιστόρημα γίνεται σειρά στον ALPHA

 

Μια νέα σειρά ετοιμάζει να εντάξει στο πρόγραμμά του ο ALPHA το 2025 κι αυτή δεν είναι άλλη από την τηλεοπτική μεταφορά του δημοφιλούς μυθιστορήματος της Λένας Μαντά με τίτλο «Το σπίτι δίπλα από το ποτάμι».

Η υπόθεση αφορά μια οικογένεια, αυτή της Θεοδώρας, τις πέντε κόρες της και τα παιδιά τους, που υποσχέθηκαν να μη χωρίσουν ποτέ, όμως δε μπόρεσαν να κρατήσουν τον λόγο τους.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται 13 έως 16/11

Συγκεκριμένα, η Μελλισάνθη, η Ιουλία, η Ασπασία, η Πολυξένη και η Μαγδαληνή μεγαλώνουν με τη μητέρα τους σ’ ένα χωριό στον Όλυμπο, δίπλα σ’ ένα ποτάμι.

Αυτό που επιθυμούν και οι πέντε είναι να γνωρίσουν τη ζωή μακριά από το πατρικό τους. Και θα το καταφέρουν! Η μοίρα θα τις στείλει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα.

Μόνο που καμιά φορά, τα όνειρα γίνονται εφιάλτες που στοιχειώνουν και κυνηγούν… Πέντε γυναίκες, πέντε ζωές συγκλονιστικές, γεμάτες έρωτα και ανατροπές, ενώ το σπίτι δίπλα στο ποτάμι περιμένει υπομονετικά αυτό που ξέρει ότι θα συμβεί…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένα πάρτυ γενεθλίων καταλήγει άδοξα

«Η ζωή είναι σαν το ποτάμι που κυλάει αυτή τη στιγμή μπροστά μας.

Εύκολα σε παρασύρει και σε τραβάει όπου εκείνο πηγαίνει. Όπως ένα ποτάμι δε γυρίζει πίσω, έτσι κι εσείς, αν σας παρασύρει, δε θα μπορέσετε να γυρίσετε… να προσέχετε πάντα το ποτάμι… .Μη σας παρασύρει…».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *