Η Γη της Ελιάς: «Κανένα δίλλημα – 5.400 μέρες»

 

Η Γη της Ελιάς: «Κανένα δίλλημα – 5.400 μέρες»

Η Γη της Ελιάς: «Κανένα δίλλημα – 5.400 μέρες»

 

Τα πάνω κάτω έχει φέρει στη Γη της Ελιάς το επικείμενο βιβλίο που έχει γράψει η Μαρία και η Αθηνά με τον Ισίδωρο προσπαθούν να εμποδίσουν την έκδοσή του.

Το βιβλίο έχει τίτλο «Κανένα δίλλημα – 5.400 μέρες» και πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται για το τι μπορεί να έχει γράψει μέσα σχετικά με το παρελθόν τους που δεν θα ήθελαν να βγει στο φως. Η Γη της Ελιάς: «Κανένα δίλλημα – 5.400 μέρες»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για τον Αποστόλη

Ωστόσο, όπως θα δούμε, παρά τις προσπάθειες που κάνουν η Αθηνά και ο Ισίδωρος το βιβλίο σύντομα κυκλοφορεί και ο Λυκούργος γεμάτος περιέργεια για το περιεχόμενό του ρίχνεται αμέσως στο διάβασμα.

Η Αθηνά έρχεται σε σύγκρουση με τη μητέρα της για αυτό που έκανε καθώς δεν συμφωνεί και με την επιρροή του Τζον αποφασίζει να συζητήσει με τη Φιλιώ για το βιβλίο έτσι ώστε να την προετοιμάσει και να αποφεύγει ανεπιθύμητες εκπλήξεις.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος συμμαχεί με την Κασσιανή για να εξοντώσουν την Ελισάβετ

Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα ανησυχεί για τις πιθανές συνέπειες του βιβλίου και τις συγκρούσεις που μπορεί να ακολουθήσουν, ενώ η Άννα ανησυχεί για το τι μπορεί να έχει γράψει και για εκείνη η Μαρία στο βιβλίο της, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς και φοβάται μήπως η ιστορία της με τον Δημήτρη αποκαλυφθεί.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *