Παράδεισος Κυριών: Η Αμαλία έγκυος στο παιδί του Ντίνου

 

Παράδεισος Κυριών: Η Αμαλία έγκυος στο παιδί του Ντίνου

Παράδεισος Κυριών: Η Αμαλία έγκυος στο παιδί του Ντίνου

 

Καθηλωτικά αναμένονται τα τελευταία επεισόδια της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των Κυριών και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές για όλους τους ήρωες, ειδικά για την Αμαλία και τον Ντίνο.

Ο τελευταίος, που έχει φύγει για την Αμερική μόνος χωρίς την Αμαλία, πεθαίνει πλήρης ημερών. Η Αμαλία, σε πολύ μεγάλη ηλικία κι εκείνη, βρίσκεται μπροστά στον τάφο του ανθρώπου που αγάπησε όσο κανέναν, μαζί με την κόρη της, την Αντιγόνη στην οποία δεν έχει πει μέχρι σήμερα ποιος είναι ο πατέρας της.

Εκεί αποφασίζει να της εξομολογηθεί για πρώτη φορά στη ζωή της και πριν κλείσει κι εκείνη τα μάτια της, ότι ο πατέρας της ήταν ο Ντίνος.

 

Παράδεισος Κυριών: Η Αμαλία έγκυος στο παιδί του Ντίνου

Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε όμως και τα εγγόνια της Σύρμως, αλλά και την κόρη και τον γιο της Γεωργίας, όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr και το TiVi Σίριαλ.

Πριν γίνουν όλα αυτά όμως θα δούμε ότι ο Σίμος βρίσκεται εκτός ελέγχου και γίνεται επικίνδυνος για όλους, ακόμα και για τον ίδιο του τον εαυτό. Συναντιέται με την Αμαλία για να της εξηγήσει ότι η Βικτώρια τον παγίδευσε και να της ζητήσει να μην τον εγκαταλείψει και καταλήγει να την πυροβολήσει.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια 132 - 133 - 134 - 135 - 136, 2ος κύκλος

Ομως ο Πάρης, που έχει πάει να συναντήσει την κοπέλα για να την παρακαλέσει για το παιδί της Γεωργίας, μπαίνει μπροστά για να την προστατεύσει και τραυματίζεται στο μπράτσο. Ο Σίμος ρίχνει κάτω τον Πάρη, παίρνει το αυτοκίνητό του και πηγαίνει στο κελί της Βικτώριας.

Η Αμαλία, αφού ειδοποιήσει πρώτα την αστυνομία, μιλάει με τη Μιράντα που την πιέζει να πάει να βρει τον Ντίνο. Εκείνη τελικά τον προλαβαίνει στο αεροδρόμιο, αλλά ο άντρας επιλέγει να φύγει μόνος.

Στο μεταξύ, η Δωροθέα τσακώνεται με τον φρουρό που δεν την αφήνει να δει τον Σίμο, νομίζοντας ότι ο γιος της είναι ακόμη στο κρατητήριο, όμως εκείνος εισβάλλει μαινόμενος στο κελί της Βικτώριας.

Πυροβολεί τους φρουρούς και της ζητάει τον λόγο που τον κατέστρεψε, μπροστά στον Χριστόφορο που την έχει επισκεφθεί. Την ίδια στιγμή καταφτάνει και ο πατέρας του ο Λεβί όμως τελικά ο Σίμος σηκώνει το όπλο και σκοτώνει τη Βικτώρια. Στη συνέχεια το στρέφει στον ίδιο του τον εαυτό, πατάει τη σκανδάλη και αυτοκτονεί.

Παράλλη,α ο Μεμάς και ο Βύρωνας περιμένουν τις νύφες τους στα σκαλιά της εκκλησίας και η Δάφνη φτάνει συνοδευόμενη από τη Σύρμω και η Ζαχαρούλα από τον Θωμά και όλοι είναι χαρούμενοι για την ευτυχία των παιδιών.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο πονεμένος ρόλος της Ελπίδας

Ωστόσο τα νέα μαθαίνονται γρήγορα και η Ολγα, η Γεωργία και ο Σωτήρης ενημερώνονται γι’ αυτό που έγινε και τρέχουν γρήγορα να βρουν τον Πάρη στο νοσοκομείο. Ο Χριστόφορος δίνει κατάθεση και η Μιράντα πηγαίνει και τον παίρνει να επιστρέψουν στο σπίτι ενώ όταν η Αμαλία μαθαίνει τα νέα για τη θεία της και τον Σίμο λιποθυμά…

Λίγους μήνες μετά, η Μιράντα και η Αμαλία ψάχνουν να βρουν όνομα για το μωράκι που περιμένει η Αμαλία, η οποία είναι έγκυος από τον Ντίνο και η πρώτη που είναι σίγουρη πως θα είναι κοριτσάκι, προτείνει το Αντιγόνη και έπειτα τηλεφωνούν στον Χριστόφορο να του πουν την ιδέα τους, όπως θα δούμε στον Παράδεισο των Κυριών.

Εκείνος χαίρεται πολύ με τα νέα, ενώ παίρνει από τον Μάρκο τον μικρό Μάρκο καθώς η Γεωργία έχει μπει να γεννήσει το παιδί του Πάρη. Λίγο αργότερα φέρνει στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Η Πολυξένη φεύγει με τον Φώτη για το χωριό της, ενώ ο Ντίνος που ζει στην Αμερική, αφήνει το σπίτι στη Μιράντα και τον «Παράδεισο» στη Μιράντα και στην Αμαλία.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *