Η Γη της Ελιάς – Σήμερα 12/6: Η Αμαλία δηλητηριάζει τον Ισίδωρο

 

Η Γη της Ελιάς – Σήμερα 12/6: Η Αμαλία δηλητηριάζει τον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς – Σήμερα 12/6: Η Αμαλία δηλητηριάζει τον Ισίδωρο

 

Ένα νέο επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς θα παρακολουθήσουμε σήμερα 12/6 και οι εξελίξεις αναμένονται συνταρακτικές.

Οι 12/6 εξελίξεις στην Γη της Ελιάς

Μία πολύ συμφέρουσα συμφωνία κλείνουν ο Τζον και ο Στάθης με την Κίνα και ξεκινούν τη συνεργασία τους με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η Αμαλία συνεχίζει να «δηλητηριάζει» το μυαλό του Ισίδωρου και τον στρέφει όλο και περισσότερο ενάντια στην Αθηνά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το βιβλίο της Μαρίας προκαλεί θύελλα αντιδράσεων

Η Κούλα συνεχίζει τις προσπάθειες και κάνει ένα δώρο στον Κουράκο. H Αρετή πηγαίνει σε οντισιόν για σίριαλ και, προς έκπληξη του σκηνοθέτη, δίνει μια συνταρακτική ερμηνεία.

Η Κούλα κάνει στροφή 180 μοιρών και καλεί τη Χρυσούλα στο σπίτι για να της κάνει το τραπέζι. Η Χάιδω επιστρέφει το κλειδί του τζιπ στον Δημοσθένη λεγοντάς του ότι ο Παρασκευάς δεν το θέλει, γεγονός που κάνει τον Δημοσθένη να σκεφτεί διπλά τη στάση που έχει κρατήσει μέχρι στιγμής.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς – Γιαννακοπούλου: «Λαμβάνω σχόλια που λένε…»

Αργότερα, ο Βαγιάκος τον ενημερώνει ότι στο Τμήμα συζητιέται το όνομά του για ανάμιξη στον φόνο που έγινε στο βουνό. Η Αθηνά βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει την πραγματική ηχογράφηση και ξεσκεπάζει την Αμαλία.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *