Η Γη της Ελιάς: Το μωρό αρρωσταίνει και αυτή δεν γυρνάει στη Μάνη

 

Η Γη της Ελιάς: Το μωρό αρρωσταίνει και αυτή δεν γυρνάει στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Το μωρό αρρωσταίνει και αυτή δεν γυρνάει στη Μάνη

 

Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια στη “Γη της Ελιάς” με την Ιουλία να βιώνει δύσκολες ώρες, σχετικά με την υγεία του παιδιού της.

Η Ιουλία έφερε στον κόσμο το παιδί της με τον Στάθη και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ δεν αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στην Μάνη, αλλά θα μείνει στο σπίτι της στην Αθήνα.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Μάρκος τρελός από ζήλεια από τη σχέση Αντρέι – Θεοφανώς

Η Ιουλία, όπως διαβάζουμε στο daddy-cool, εκμυστηρεύεται στον Στάθη ότι ονειρεύεται έναν θρησκευτικό γάμο κι αποφασίζουν να το σκεφτούν πολύ σοβαρά. Την ίδια ώρα, η Αρετή και η Κούλα ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον στην Μάνη.

Δυστυχώς, η Ιουλία θα περάσει δύσκολες ώρες στην Αθήνα, καθώς το μωρό αρρωσταίνει και η Ιουλία δεν αποκαλύπτει στον Στάθη όλη την αλήθεια για να μην ανησυχήσει. Έτσι, η Ιουλία αναγκάζεται να ακυρώσει την επιστροφή της στη Μάνη, καθώς το μωρό είναι αδιάθετο κι έτσι δεν θα παρευρεθεί στον γάμο.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ομολογεί τον φόνο του εγγονού της αλλά δεν τιμωρείται

Στο μεταξύ η Αμαλία μαθαίνει για το διαζύγιο που κατέθεσε ο Ισίδωρος κι ετοιμάζεται με ένα χτύπημά της να εκδικηθεί, τόσο εκείνον, όσο και την Αθηνά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *