Η Γη της Ελιάς – Σήμερα 11/6: Του στέλνει απειλητικό μήνυμα

 

Η Γη της Ελιάς – Σήμερα 11/6: Του στέλνει απειλητικό μήνυμα

Η Γη της Ελιάς – Σήμερα 11/6: Του στέλνει απειλητικό μήνυμα

 

Νέο επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, θα παρακολουθήσουμε σήμερα 11/6 και οι εξελίξεις για ακόμα μια φορά είναι συνταρακτικές.

 

Τι θα δούμε σήμερα 11/6 στην Γη της Ελιάς

Ο Στάθης ανακοινώνει στον Λυκούργο τα ευχάριστα νέα για τον επερχόμενο γάμο του με την Ιουλία. Η Αμαλία μαγνητοφωνεί την κουβέντα της με την Αθηνά. Η Κούλα είναι πολύ ενθουσιασμένη που βρήκε τον «Βασίλη» της στο πρόσωπο του Γιώργη Κουράκου και δέχεται ευχαρίστως να μπει στο κρατητήριο για να βρίσκεται κοντά του.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος μαθαίνει ότι θέλουν να του φορτώσουν την δολοφονία

Ο Παρασκευάς εξακολουθεί να κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου και του έχει γίνει στενός κορσές ώστε να μη μένει στιγμή μόνος του, γεγονός που καταπιέζει αφάνταστα τον Λυκούργο.

Ο Μάνος και η Μαρίνα πηγαίνουν στην Κηφισιά για να κάνουν έκπληξη στην Ιουλία και να δουν το μωρό.

Ο Δημοσθένης δίνει ψεύτικες πληροφορίες στον Κουράκο για το φορτηγό του στο δάσος, αλλά ο αστυνόμος δεν πείθεται. Η Αρετή φεύγει για την Αθήνα προκειμένου να περάσει από μία οντισιόν σαν ηθοποιός.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός εξελίξεις: η Βασιλική πεθαίνει με σκληρό τρόπο!

Ο Δημοσθένης στέλνει ένα απειλητικό μήνυμα στον Παρασκευά, αλλά δεν περιμένει με τίποτα την απάντηση που θα λάβει. Η Αμαλία βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει μονταρισμένη τη συνομιλία της με την Αθηνά και εκείνος γίνεται έξαλλος.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *