Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης χτυπά την Φιλιώ

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης χτυπά την Φιλιώ

 

Συνταρακτική αναμένεται η συνέχεια της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, μιας και ο Γρηγόρης χτυπά την Φιλιώ, η οποία χάνει το μωρό που κυοφορεί.

Η κοπέλα, συγκεκριμένα, μοιάζει να έχει κάποιες επιπλοκές με την εγκυμοσύνη της. Νιώθει έναν οξύ πόνο και εκείνος που θα σπεύσει στο πλευρό της στο νοσοκομείο είναι όχι ο Γρηγόρης, αλλά ο γιατρός Γκλαβάνης.

Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν το μωρό της εγκυμονούσας κοπέλας, αλλά τελικά δεν τα καταφέρνουν και η Φιλιώ αποβάλλει και νιώθει συντετριμμένη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Τον Ιούνιο θα κάνουμε τον γάμο μας και κοίταξε να το έχεις χωνέψει»

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης χτυπά την Φιλιώ

Μετά από την αποβολή πού είχε στην εγκυμοσύνη της, η Φιλιώ δεν θέλει να δει τον Γρηγόρη και μάλιστα του λέει πως δεν ήταν εκεί για να της συμπαρασταθεί και δε νοιάστηκε για εκείνη και το παιδί τους.

Ο τσακωμός που έχουν είναι πολύ μεγάλο και ο Γρηγόρης ξεσπάει τα νεύρα του στη Φιλιώ, καθώς την κατηγορεί με τη σειρά του ότι δέχεται το φλερτ του γιατρού. «Δεν έχασε την ευκαιρία. Αμέσως έτρεξε δίπλα σου», της λέει.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Μιράντα πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος

«Ναι, γιατί είναι άνθρωπος και ενδιαφέρεται πραγματικά. Το ίδιο έκανε και για τη μητέρα σου», του απαντά η Φιλιώ και ο Γρηγόρης θα φτάσει στα άκρα και θα απλώσει χέρι πάνω της, όπως θα δούμε στο Προξενιό της Ιουλίας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *