Παράδεισος Κυριών: Το σκάει από την φυλακή και γίνεται δολοφόνος

 

Παράδεισος Κυριών: Το σκάει από την φυλακή και γίνεται δολοφόνος

Παράδεισος Κυριών: Το σκάει από την φυλακή και γίνεται δολοφόνος

 

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στον Παράδεισο των Κυριών καθώς ο Σίμος το σκάει από την φυλακή και πυροβολεί τον Πάρη.

Ο Ντίνος έρχεται σε αμηχανία όταν του λέει η Μιράντα ότι γνωρίσει για τα σχέδια που κάνουν με την Αμαλία να φύγουν κρυφά από όλους στο εξωτερικό ενώ ο Σίμος παλεύει να βρει τρόπο να μάθει η Αμαλία πως γνωρίζουν τα πάντα τόσο ο ίδιος όσο και η Μιράντα.

Έτσι, αποφασίζει να ζητήσει την βοήθεια του Ρένου αλλά εκείνος αρνείται να ενημερώσει την Αμαλία. Στο μεταξύ ο Πάρης αποφασίζει να πάει να ζητήσει από την Αμαλία να τον βοηθήσει για το θέμα του παιδιού και της Γεωργίας αν και φοβάται πως δεν θα δεχτεί καν να τον ακούσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μια καυτή νύχτα καταλήγει σε φιάσκο…

 

Παράδεισος Κυριών: Το σκάει από την φυλακή και γίνεται δολοφόνος

Ο Σίμος χρηματίζει ένα φρουρό προκειμένου να τον αφήσει για λίγη ώρα ελεύθερο ενώ στ μεταξύ η Μιράντα λέει στον Ντίνο να μη διστάσει και να πάρει την Αμαλία να φύγουν στην Βαρκελώνη όπως είχανε σχεδιάσει.

Εκείνος όμως δεν αντέχει τον πόνο που προκαλεί τόσο στην ίδια όσο και στην Αμαλία και αποφασίζει να φύγει κρυφά μόνος του για την Ουάσιγκτον. Η Μιράντα υποψιάζεται τις κινήσεις του και κάνει ό,τι μπορεί για να ζήσει η Αμαλία με τον άντρα που ερωτεύτηκε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέες Ανατροπές – Κουράκος Και Χάϊδω Σε Σύγκρουση

Στο μεταξύ ο Σίμος μπαίνει οπλισμένος στο σπίτι του Ντίνου τη στιγμή που και η Αμαλία είναι έτοιμη να μπει μέσα και π Πάρης βρίσκεται ήδη εκεί.

Όταν ο Σίμος σηκώνει το όπλο για εκφοβισμό και πυροβολεί, ο Πάρης βάζει το σώμα του μπροστά για προστατεύσει την πρώην σύζυγό του και δέχεται εκείνος την σφαίρα, όπως θα δούμε στον Παράδεισο των Κυριών.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *