Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 90, 91, 92, 93, 94, 95

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 90, 91, 92, 93, 94, 95

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια:  90, 91, 92, 93, 94, 95. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑLPHA.

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 90, 91, 92, 93, 94, 95

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 90 στις 11/06/2024
Επεισόδιο 90
Τετάρτη

Μετά την μοιραία βραδιά της μεγάλης αναστάτωσης στο αρχοντικό, η Χάδω είναι στα πρόθυρα της νευρικής κατάρρευσης και ο Γιωργίκης απειλεί τους πάντες και τα πάντα, προκειμένου όλα να γυρίσουν στην κατάσταση που βρίσκονταν πριν. Ανάμεσα στα θύματά του θα είναι και η Στάσα, που κινδυνεύει στα χέρια του προκειμένου να αποκαλύψει που βρίσκεται η κόρη της.

Ο Δήμου, καταλαβαίνοντας πως έχει μπλέξει άσχημα με τον Προβιό, κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρεθεί μια λύση, την ίδια στιγμή που η Κατερίνη απολαμβάνει τις προετοιμασίες για την επικείμενη μετακόμισή της στην Αθήνα, τις οποίες και μοιράζεται με τον Κρίστοφερ Μακρή.

Την ίδια στιγμή, η αποκάλυψη του παρελθόντος του Χρήστου και του Επιφάνειου, φέρνει στο φως και νέες αποκαλύψεις, ενώ μια απροσδόκητη επίσκεψη στο κρησφύγετό τους, θα δημιουργήσει μια πολύ φορτισμένη ατμόσφαιρα για την Ιουλία.

Στο μεταξύ, ο Ζαφείρης στην προσπάθειά του να δώσει ένα μάθημα στον Σωτηράκη, πυροδοτεί άθελά του ένα μοιραίο γεγονός, που κανείς δεν έχει προβλέψει…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 91 στις 12/06/2024
Επεισόδιο 91
Πέμπτη

Η ροή των γεγονότων, φέρνει αναπόφευκτα τον Γιωργίκη έξω από το σπίτι του Γρηγόρη Ραζίνη, ψάχνοντας για ίχνη της Ιουλίας ή του μωρού.

Ο Γρηγόρης όμως, δεν είναι έτοιμος να του προσφέρει τις πληροφορίες που χρειάζεται, ενώ ο Άλκης, την ίδια στιγμή, προσπαθεί να οργανώσει την σκέψη του, ψάχνοντας να βρει τις ομοιότητες που μπορεί να έχει η τωρινή εξαφάνιση της Ιουλίας με τον μυστηριώδη θάνατο της προηγούμενης συζύγου του Γιωργίκη, 14 χρόνια πριν.

Παράλληλα, και ενώ ο Ρήγας μαθαίνει με καθυστέρηση τι έχει συμβεί στο σπίτι του γαμπρού του, Γιωργίκη Προβιού, ο Ζαφείρης γεμάτος ενοχές για την απρόσμενη εξέλιξη στην διαμάχη του με τον διαβόητο Σωτηράκη, δείχνει αποφασισμένος να μην τον αφήσει ατιμώρητο για ό,τι έχει κάνει στην αγαπημένη του Ζανέτ.

Κι ενώ ο Χρήστος σκέφτεται αν θα μπορούσε να είναι ο νονός για την μικρή κόρη της Ιουλίας, έρχεται αναπάντεχα η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Φιλιώς, για να ανατρέψει ακόμα μια φορά την ροή της ιστορίας…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Καραπάνος κινδυνεύει από το ίδιο του το παιδί

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 92 στις 13/06/2024
Επεισόδιο 92
Παρασκευή

Ο Ζαφείρης βιώνει μεγάλο πόνο λόγω της απροσδόκητης δυσάρεστης εξέλιξης στην ιστορία του με τη Ζανέτ και γι’αυτό, προκειμένου να διαχειριστεί το αβάσταχτο ψυχικό του βάρος, πάει να εξομολογηθεί στον Επιφάνειο.

 

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος, προτείνει στην Ιουλία να βαφτίσει εκείνος το μωρό της, κάτι που εκείνη, δέχεται με χαρά. Το όνομα όμως που της προτείνει, ως νονός, της προκαλεί μεγάλη αμηχανία.

Στη Λάρισα, ο Άλκης έχει να κάνει μια πρόταση στην Αλεξάνδρα που θα την αφήσει άφωνη. Το ίδιο άφωνη όμως, θα μείνει και η Κυριακούλα, που, ενώ κανονίζει να συναντηθούν οικογενειακώς με τον Άλκη και τον πατέρα του, προκειμένου να γνωριστούν, έρχεται αντιμέτωπη με ένα φάντασμα απ’το παρελθόν της.

Κι ενώ απ’την πλευρά της, η Ιουλία ετοιμάζει τα βαφτίσια του μωρού της, προσπαθώντας να ξεπεράσει το γεγονός πως ο Γρηγόρης με την Φιλιώ θα γίνουν γονείς, ο Ρήγας μαθαίνει για την εξαφάνιση της αδερφής του και γίνεται έξαλλος με τη μάνα του, που δεν του το είχε πει. Εν τω μεταξύ, η Χάδω είναι στα πρόθυρα νευρικής κατάρρευσης μαλώνει συνέχεια με τον Γιωργίκη για το που βρίσκεται το μωρό…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 93 στις 18/6/2024
Επεισόδιο 93
Τετάρτη

Η αιφνιδιαστική λιποθυμία της Κυριακούλας κατά τη διάρκεια της συνάντησης της οικογένειας Ραζίνη με την οικογένεια Μακρή και η διακομιδή της στο νοσοκομείο, αναστατώνει τους πάντες και απειλεί να φανερώσει ένα μυστικό, που έμοιαζε καλά κρυμμένο στο παρελθόν.

Τη νύχτα στο νοσοκομείο, την διαδέχεται μια εξίσου ανάποδη μέρα. Η Κυριακούλα, χωρίς να λέει κουβέντα, αξιώνει από την Αλεξάνδρα να πάρει τις αποστάσεις από τον Άλκη, βρίσκοντας δικαιολογίες που στ’ αυτιά της κόρης της, ακούγονται, το λιγότερο, ανεξήγητες και παράλογες.

Επιμένει όμως. Δεν τη σταματάει ούτε καν το γεγονός πως η νύφη της, η Φιλιώ, μοιάζει να έχει κάποιες επιπλοκές με την εγκυμοσύνη της. Επιπλοκές στις οποίες, θα σπεύσει, όχι ο Γρηγόρης όπως η Φιλιώ θα περίμενε, αλλά ο γοητευτικός, νεαρός γιατρός Γκλαβάνης.

Την ίδια στιγμή, ο Γιωργίκης Προβιός εξακολουθεί να αναζητά την Ιουλία και το παιδί. Όχι μόνο επειδή ενδιαφέρεται ο ίδιος αλλά κι επειδή η Χάδω του θυμίζει διαρκώς πως δεν κάνει, κατά τη γνώμη της, αρκετά ή, όσα θεωρεί η ίδια αρκετά…

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Περίληψη επόμενα επεισόδια 61-65

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 94 στις 19/6/2024
Επεισόδιο 94
Πέμπτη

Μετά την σύλληψη της Ιουλίας για απαγωγή, ακολουθεί η ανάκρισή της. Εκείνη, δεν αποκαλύπτει ποιοι ήταν οι συνεργοί της. Ο Γιωργίκης, δήθεν γενναιόδωρος, δηλώνει πως δεν επιθυμεί τη δίωξή της.

Μετά από μια κρυφή συμφωνία με την Ιουλία, ότι δεν θα τον ξεμπροστιάσει, αλλά θα δει το παιδί, η Ιουλία επιστρέφει στο αρχοντικό, για να την κλείσει όμως και πάλι ο Γιωργίκης στο υπόγειο.

Η Χάδω, από τη μια χαίρεται που έχει πάλι στα χέρια της το μωρό, από την άλλη γίνεται έξαλλη, όταν μαθαίνει το όνομα που του έδωσαν στην κρυφή βάφτιση. Ο Χρήστος αγωνιά για την τύχη της Ιουλίας και της Στεφανίας.

Η Φιλιώ, μετά την αποβολή που είχε στην εγκυμοσύνη της, δεν θέλει να δει τον Γρηγόρη. Η Βαγγελίτσα μαθαίνει από τον Δήμου κάποια νέα, που θα ταράξουν την Κατερίνη.

Η Στάσα είναι σε τραγική κατάσταση, αφού και τα δυο της παιδιά είναι «φυλακισμένα». Η Κυριακούλα εκπλήσσει την Αλεξάνδρα με τη συμπεριφορά της σχετικά με τον Άλκη. Μάνα και κόρη συγκρούονται γι΄ αυτόν, και η Αλεξάνδρα έρχεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 95 στις 20/6/2024
Επεισόδιο 95
Παρασκευή

Ο δικηγόρος Παπάζογλου ενημερώνει τον Ρήγα πως η μέρα της δίκης πλησιάζει. Η αγωνία του Ρήγα και της Βαγγελίτσας κορυφώνεται, καθώς ο Στασινόπουλος, που θα καταθέσει υπέρ του, συνεχίζει να απουσιάζει.

Η Στάσα, απελπισμένη, επισκέπτεται το αρχοντικό Προβιού, ζητώντας να δει την Ιουλία, αλλά ο Γιωργίκης την πετάει έξω. Εκείνη, νιώθοντας μεγάλες τύψεις κι ενοχές για την κατάληξη της κόρης της, παίρνει μια συγκλονιστική απόφαση.

Ο Γρηγόρης ξεσπάει τα νεύρα του στη Φιλιώ, καθώς την κατηγορεί ότι δέχεται το φλερτ του γιατρού Γκλαβάνη. Η Αλεξάνδρα και ο Άλκης προσπαθούν να ερμηνεύσουν την απότομη και αδικαιολόγητη μεταστροφή της Κυριακούλας. Εκείνη, συνεχίζει να είναι αρνητική στη σχέση τους και σαν μην έφτανε αυτό, έχει μια απρόσμενη συνάντηση στο νεκροταφείο.

Από την πλευρά της η Δέσπω, συνεχίζει να έχει αλαζονική συμπεριφορά προς όλους στο αρχοντικό, με την ανοχή του Γιωργίκη, ενώ ο Κρίστοφερ και η Κατερίνη έχουν άλλη μια τυχαία συνάντηση.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *