Το Ναυάγιο : Βασω και Άγγελος Παντρεύονται

 

Το Ναυάγιο : Βασω και Άγγελος Παντρεύονται

Το Ναυάγιο : Βασω και Άγγελος Παντρεύονται

 

Τελικά το παρελθόν της Μαρίας και του Δημήτρη δεν θα σταθεί εμπόδιο στην αγάπη τους.

Ούτε καν ο Όθωνας που προσπαθεί να εισβάλει στη ζωή της. Η Λίνα και ο Μάκης αγαπήθηκαν βαθιά και το αποδεικνύουν με την απόφασή τους να κλεφτούν στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Όλα ξεκινούν όταν η Μαρία πυροβολεί τον πατέρα της Λίνας και εκείνος απειλεί να τον καταδώσει. Η Λίνα παρεμβαίνει και του λέει πως αν δεν πάει στην αστυνομία θα του κάνει το χατίρι να παντρευτεί τον Όθωνα.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: Ρίγη συγκίνησης στη Λευκωσία – Απόψε η πρεμιέρα στο MEGA

Η Μαρία όμως που μαθαίνει την γενναία πράξη της κόρης του Γιαννακάκη αποφασίζει να πάει να παραδοθεί για να μην μείνουν χωριά ο Μάκης και η Λίνα που αγαπιούνται τόσο πολύ.

Οι εξελίξεις θα τους προλάβουν όλους. Σύμφωνα με το TV24, τελικά αυτό το ζευγάρι που δεν μπορεί να χωρίσει αποφασίζει να φύγει μακριά χωρίς κανείς να γνωρίζει τίποτα.

 

Η κόρη του Δημήτρη Γιαννακάκη ήδη στα επεισόδια που βλέπουμε έχει βγάλει από τη ζωή της τους γονείς της και είναι αποφασισμένη να σταθεί στο πλευρό του Άγγελου που τόσο έχει πονέσει στη ζωή του. Σύμφωνα με το TV24, το ζευγάρι θέλει να περάσει τη ζωή του μαζί και παρόλο που όλοι της λένε να ενημερώσει τους γονείς για τον επικείμενο γάμο τους εκείνη είναι ανένδοτη.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών – Αποκάλυψη σοκ: «Αμαλία, είμαι ο πατέρας σου»

Και όντως με κουμπάρα την κυρία Χριστίνα το ζευγάρι παντρεύεται και έδωσα κρυφά στο πλευρό της νύφης είναι μόνο η Λίνα η οποία έχοντας ήδη μάθει τα καμώματα του πατέρα της για τις δουλειές τους αρνείται ακόμα και να του μιλήσει

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *