Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος : 141, 142, 143, 144

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος : 141, 142, 143, 144

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: Περιλήψεις των επεισοδίων: 141, 142, 143, 144 . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Γ’ κύκλο.

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 141, 142, 143, 144

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 141 στις 17/06/2024
Επεισόδιο 141
Δευτέρα

Η Στέλλα με τον Χρήστο, πιο χαρούμενοι από ποτέ, μετράνε αντίστροφα για την ώρα του γάμου τους. Ο παπάς παρά την χαρά του για τον γάμο της Στέλλας, εκμυστηρεύεται κάποιους φόβους του, την ίδια ώρα που η Ντίνα, με μια είδηση που μαθαίνει, τους επιβεβαιώνει.

Ο Τηλέμαχος παίρνει μια μεγάλη απόφαση, την οποία ανακοινώνει στον Παύλο και η Καλλιόπη με όσο κουράγιο της έχει απομείνει, αποκαλύπτει στον Ρούσσο ένα μυστικό που του έκρυψε και τον αφορά. Κι ενώ το γλέντι του γάμου έχει ανάψει, κάποιος έρχεται να το διακόψει, για μια υπόθεση που απασχολεί όλο το χωριό.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 142 στις 18/06/2024
Επεισόδιο 142
Τρίτη

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος φιλάει την Ελισάβετ

Ο Παύλος έρχεται σε σύγκρουση με τον Τηλέμαχο για την επιστροφή του Ρούσσου, την ώρα που εκείνος μαθαίνει μία μία τις σκληρές αλήθειες της οικογένειάς του και προσπαθεί να ανασυνθέσει το παρόν, μέσα απ’ το παρελθόν του. Η άφιξη του Αντρέα στην Ελλάδα θορυβεί τους πάντες, που καταλαβαίνουν ότι οι σκοποί του αφορούν στον πατέρα του και δεν είναι καλοί.

Ο Γιάννος κι ο Μανούσος αποφασίζουν να λουφάξουν, έως ότου περάσει η μπόρα και να σχεδιάσουν, έτσι, με την ησυχία τους το επόμενο χτύπημα. Το σκίτσο της Βασιλικής βοηθά τους αστυνομικούς να αναγνωρίσουν έναν ύποπτο, ο οποίος μπορεί να τους οδηγήσει στους ιθύνοντες νόες των χτυπημάτων εναντίον των Σταματάκηδων.

 

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 143 στις 19/06/2024
Επεισόδιο 143
Τετάρτη

Ο Χρήστος και η Στέλλα κάνουν σχέδια για το μέλλον τους, την ώρα που η παράδοση του Μαθιού για το φόνο του Στεφανή πλησιάζει.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Πότε ξεκινά στον ΑΝΤ1 και ποιες ημέρες θα προβάλλεται

Η Βασιλική κάνει μία πρόταση στην Καλλιόπη, που θα τη θορυβήσει, ενώ μία ερωτική επανασύνδεση θα ξυπνήσει στον Βαγγέλη και την Ντίνα τα αισθήματα που τρέφουν εδώ και καιρό ο ένας για τον άλλο.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 144 στις 20/06/2024
Επεισόδιο 144
Πέμπτη

Η σύλληψη του Μηνά φέρνει ανακούφιση αλλά και ελπίδα ότι αν ανοίξει το στόμα του, θα τους οδηγήσει στους Μουντάκηδες. Ο Γιώργος συναντά έναν άνθρωπο – κλειδί, που μπορεί να βοηθήσει στις υποθέσεις τους, ενώ ο Χρήστος δέχεται ένα τηλεφώνημα που ίσως φανεί χρήσιμο.

 

Η Στέλλα μετά από μία συνάντηση με τη Βασιλική, επηρεάζεται από τη συζήτησή τους και μπαίνει σε ένα δίλημμα. Ο Ρούσσος κάνει διάφορες σκέψεις για τον φόνο του Στεφανή και ζητάει απαντήσεις. Την στιγμή που ο Μαθιός πρέπει να πάρει την απόφαση αν θα μιλήσει στον θείο του, ο Αντώνης ακούει κάτι, που δεν θα έπρεπε.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *