Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου

 

Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου

 

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών το πρωί της Παρασκευής η ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Σε ηλικία 91 ετών έφυγε από την ζωή το πρωί της Παρασκευής 7/6 η αγαπημένη ηθοποιός, Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ανιψιά της, Άννα Στυλιανοπούλου, με ανάρτησή της στο Instagram.

“Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι σήμερα έφυγε γαλήνια από τη ζωή, η πολυαγαπημένη μας αδελφή, θεία, γιαγιά, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της που ήταν στο πλευρό της. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας, θα μας λείψεις πολύ”, έγραψε.

 

Την αγαπημένη ηθοποιό θέλησε να αποχαιρετήσει και ο Σπύρος Μπιμπίλας με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram. Στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε πως η κηδεία της Δέσποινας Στυλανοπούλου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

 «Αντίο αγαπημένο μου Δεσποινάκι… Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου, το φως που μου χάριζες, τις στιγμές μας, την ωραία σου καρδιά, το γέλιο που έβαζες παντού και κυρίως στον κόσμο που σε λάτρευε!!!

Θα μου λείπεις και θα μας λείψεις πολύ… Την Τετάρτη θα σε αποχαιρετήσουμε από το Α κοιμητήριο της Αθήνας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας με το κείμενο να συνοδεύει κοινές του φωτογραφίες με την ηθοποιό.

 

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, μια εξαιρετική ηθοποιός που αν και έπαιξε στο θέατρο σε δράματα, πρόζα και επιθεώρηση, αγαπήθηκε ξεχωριστά από τους κινηματογραφικούς της ρόλους.

Οι περισσότεροι την έχουμε ταυτίσει με τον αξεπέραστο ρόλο της “επαρχιώτισσας υπηρέτριας”. Οι ατάκες της, δοσμένες με τον μοναδικό δικό της τρόπο, διασκέδασαν γενιές και γενιές και έχουν μείνει αξέχαστες.

Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική αποκατάστασης και η οικογένειά της είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση για το εύθραυστο της υγείας της.

 

Πηγή

Διαβάστε Επίσης  «Καλάθι των Χριστουγέννων»: Πότε έρχεται και τι περιλαμβάνει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *