Η Γη της Ελιάς: «Μην προσπαθείς να με βγάλεις τρελή»

 

Η Γη της Ελιάς: «Μην προσπαθείς να με βγάλεις τρελή»

Η Γη της Ελιάς: «Μην προσπαθείς να με βγάλεις τρελή»

 

Τα πάνω κάτω έρχονται στην Γη της ελιάς μιας και η νέας γραμματέας του Κωνσταντίνου, Σοφία, διαλύει τον γάμο του με την Ισμήνη.

Η τελευταία δεν βλέπει με καλό μάτι τη κοπέλα μιας και καταλαβαίνει πως είναι πολύ διαχυτική απέναντι στον Κωνσταντίνο.

Έτσι λίγες μέρες αργότερα, ενδίδει στη ζήλια της και πηγαίνει στο γραφείο του Κωνσταντίνου προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τη νέα του γραμματέα.

«Α, δεν θα τα πάμε καθόλου καλά, Κωνσταντίνε», λέει και αποφασίζει να έχει από κοντά τον άντρα της, ο οποίος βέβαια δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα κι ούτε περνάει από το μυαλό του ότι η γραμματέας του τον πολιορκεί.

Αντίθετα, η Ισμήνη κάθεται σε καρφιά και συνεχίζει να κάνει εφόδους στο γραφείο του Κωνσταντίνου, ώσπου κάποια στιγμή βρίσκει τον Κωνσταντίνο και τη Σοφία σε τρυφερό τετ-α-τετ όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός θέλει να πεθάνει

 

Η Γη της Ελιάς: «Μην προσπαθείς να με βγάλεις τρελή»

Λίγο αργότερα όταν ο Κωνσταντίνος επιστρέφει στο σπίτι, η Ισμήνη ενοχλημένη με την οικειότητα που είδε ανάμεσα στον άντρα της και τη γραμματέα του, του κάνει άγρια επίθεση: «Απαιτώ αυτή να φύγει από το γραφείο σου». «Τι λες; Ελα στα συγκαλά σου. Δεν πρόκειται να τη διώξω και σταμάτα να κάνεις έτσι, δεν σε αναγνωρίζω», της λέει.

«Κωνσταντίνε, σας είδα. Είδα τη μεγάλη και αδικαιολόγητη οικειότητα που έχετε, μην προσπαθείς να με βγάλεις τρελή. Θέλω να την απολύσεις», επιμένει και ο Κωνσταντίνος ξεσπά:

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα επιστρέφει και εκδικείται τον Βίκο

«Ισμήνη, γιατί δεν μου έχεις εμπιστοσύνη και γιατί ανακατεύεσαι στη δουλειά μου; Εγώ ανακατεύτηκα ποτέ στη δική σου; Οταν εμφανίστηκε αυτός ο Αρης, σου απαγόρευσα εγώ να βγαίνεις μαζί του; Μέχρι και στην Αθήνα πήγες μαζί του και δεν σου έκανα ούτε μια φορά σκηνή ζηλοτυπίας. Ξέρεις γιατί; Γιατί σ’ αγαπώ και σου έχω εμπιστοσύνη.

Λοιπόν, όπως δεν σε έχω εμποδίσει ποτέ στη δουλειά σου και δεν έχω επέμβει ποτέ, σου απαγορεύω να επεμβαίνεις κι εσύ στη δική μου».

Η Ισμήνη συνεχίζει:

«Δεν είπα ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά σας, τουλάχιστον όχι ακόμα. Αντρας όμως είσαι Κωνσταντίνε και μπορεί να κολακεύεσαι απλά από τη συμπεριφορά της. Να προλάβω θέλω πριν είναι αργά».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *