Σασμός – Απειλή θανάτου: «Θα το πληρώσετε όλοι»

 

Σασμός – Απειλή θανάτου: «Θα το πληρώσετε όλοι»

Σασμός – Απειλή θανάτου: «Θα το πληρώσετε όλοι»

 

Η οικογένεια του Λάζαρου διψάει για εκδίκηση και απειλεί ανοιχτά τον Μαθιό πως θα καταστρέψει την οικογένειά του, όπως θα δούμε στον Σασμό.

Ο Μανούσος και ο Γιάννος μαθαίνουν πως ο εισαγγελέας άφησε ελεύθερη την Βασιλική με περιοριστικούς όρους για τον φόνο του Λάζαρου και διψούν για εκδίκηση.

Σασμός-Απειλή θανάτου στον Μαθιό: «Θα το πληρώσετε όλοι»

Ο Μανούσος απειλεί τον Μαθιό πως θα ησυχάσουν μόνο αν δουν ολόκληρη την οικογένειά των Σταματάκηδων να ξεκληρίζεται. “Αν νομίζεις ότι θα τη βγάλεις καθαρή έτσι εύκολα γελιέσαι. Η πληρωμή θα είναι πολύ ακριβή. Να φυλάγεστε. Δεν θα αρκεστούμε μόνο σε σένα. Αυτό που έκανε η γυναίκα σου θα το πληρώσετε όλοι”.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέα γυναίκα αράχνη στη Μάνη – Ο ρόλος της

Ο Χρήστος, όπως διαβάζουμε στο daddy-cool και στο TiVi Σίριαλ, διατάζει την φύλαξη των Σταματάκηδων, αλλά τρεις μήνες μετά, θεωρώντας πως το σόι του Λάζαρου έχει ηρεμήσει παίρνει πίσω την εντολή φύλαξης.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι Μουντάκηδες να κάνουν την πρώτη μεγάλη τους κίνηση και αυτή είναι να βάλουν φωτιά στο αλουμινάδικο ενώ μέσα βρίσκεται ο Αστέρης, αλλά ευτυχώς η Σάντρα τον σώζει αλλά για προληπτικούς λόγους ο Αστέρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 203 , 204 , 205 , 206, 207 , 208

Ο Χρήστος γίνεται έξαλλος με την επίθεση στο αλουμινάδικο και ζητά να παρουσιαστεί ο Μανούσος Μουντάκης στο γραφείο του. Όμως εκείνος είναι άφαντος και κρύβεται στο Ηράκλειο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *