Survivor Spoiler 3/6: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;

 

Survivor Spoiler 3/6: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;

Survivor Spoiler 3/6: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;

 

Για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας θα παίξουν απόψε 3/6 στο Survivor οι δύο ομάδες και σας έχουμε το Spoiler για το ποιος θα τον κερδίσει. Μπλε ή Κόκκινοι;

Αρχικά, την Κυριακή, ο Γιώργος Λιανός έκανε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση: “Ξέρετε πολύ καλά ότι θα έχουμε άλλες τρεις αποχωρήσεις για να φτάσουμε στην τετράδα των live της Αθήνας.

Εκεί είναι ο στόχος όλων και ξέρετε καλά ότι αυτές οι αποχωρήσεις είναι πάρα πολύ σημαντικές, ίσως οι πιο σημαντικές της χρονιάς.

Διαβάστε Επίσης  Survivor - Ο Γιώργος Λιανός έφυγε για Άγιο Δομίνικο - Οι πρώτες φωτό από το αεροδρόμιο

Από εδώ και στο εξής λοιπόν, επειδή η συμμετοχή όλων των παικτών πλέον θεωρείται απαραίτητη στους αγώνες που απομένουν και είναι ένας τρόπος για να αποδείξετε την αξία σας, όχι ότι δεν το έχετε δείξει μέχρι στιγμής αλλά τα τελευταία μέτρα πάντα είναι τα πιο σημαντικά, όποιος δεν είναι δικαιολογημένος από γιατρό και δεν συμμετέχει είτε για δικούς του προσωπικούς λόγους είτε για λόγους στρατηγικής σε κάποιον αγώνα, αν βρεθεί μονομάχος, τότε θα πρέπει να κάνει βολές από την μεγαλύτερη απόσταση”.

Έπειτα, οι δύο ομάδες μπήκαν στον στίβο μάχης και όπως είδαμε με σκορ 12-7 οι μπλε ήταν αυτοί που επικράτησαν των κόκκινων, οι οποίοι ψήφισαν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Χριστόφορο Ταξίδη.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 1/5 : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

“Ήταν λογικό ν ψηφιστώ πρώτος. Άμα γινόταν κάτι άλλο δεν θα ήταν αγωνιστικό. Την έχω συνηθίσει τη διαδικασία κάθε εβδομάδα”, δήλωσε.

 

Ποια ομάδα κερδίσει σήμερα την ασυλία

Απόψε 3/6 λοιπόν οι δύο ομάδες του Survivor θα μπουν ξανά στο στίβο μάχης προκειμένου να αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία και σύμφωνα με το spoiler που έχουμε, η Μπλε θα είναι αυτή που θα κερδίσει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *