Η Γη της Ελιάς: «Κοίτα να την κάνεις ευτυχισμένη γιατί θα σου κόψω τα πόδια»

 

Η Γη της Ελιάς : Ποιος απειλείται με βαριές μηνύσεις;

Η Γη της Ελιάς: «Κοίτα να την κάνεις ευτυχισμένη γιατί θα σου κόψω τα πόδια»

 

Ο Στάθης κάνει πρόταση γάμου στην Ιουλία όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» και εκείνη το ανακοινώνει στον Ισίδωρο.

«Εγώ Ισίδωρε με τον Στάθη αποφασίσαμε να παντρευτούμε τον Σεπτέμβριο στη Μάνη» Η Γη της Ελιάς: «Κοίτα να την κάνεις ευτυχισμένη γιατί θα σου κόψω τα πόδια»

Ο Στάθης πλέει σε πελάγη ευτυχίας αποκτώντας το τέταρτο του παιδί. Μέσα στην τρέλα του και χωρίς να περιμένει πολλά πολλά, μόλις η Ιουλία έχει βγει από το μπάνιο της, εκείνος της κάνει πρόταση γάμου. Αν και στην αρχή εκείνη δεν του απαντάει θετικά, ο Στάθης επιμένει και η Ιουλία όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» δέχεται.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης αψηφά τη φωτιά και σώζει τον…

Εντωμεταξύ ο Ισίδωρος βρίσκεται στο σπίτι για να δει την αδερφή του και το μωρό. Αν και είναι χαρούμενος με το ανιψάκι του, κάτι φαίνεται ότι τον απασχολεί αρκετά. «Με απασχολεί το θέμα του βιβλίου.

Πρέπει να προϊδεάσω τη Μαρίνα. Αυτό το κορίτσι το έχω μέσα στην καρδιά μου » λέει και συνεχίζει «Τώρα θα σκαλίζουμε τα παλιά; Επειδή της ήρθε της Μαρίας Αναγνώστου να γίνει συγγραφέας στα καλά καθούμενα;» λέει ο Ισίδωρος. Την ίδια ώρα η Ιουλία και ο Στάθης προσπαθούν να τον καθησυχάσουν.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των κυριών : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια από τις 28/11 έως τις 1/12

Αργότερα η Ιουλία που δεν κρατιέται λέει στον Ισίδωρο όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» για την πρόταση γάμου που της έκανε ο Στάθης.

«Εγώ Ισίδωρε με τον Στάθη αποφασίσαμε να παντρευτούμε τον Σεπτέμβριο στη Μάνη» του ανακοινώνει και συνεχίζει λέγοντας «Θα κάνουμε πολιτικό γάμο και βέβαια σαν καλός δήμαρχος και αδερφός θα μας παντρέψεις εσύ».

Ο Ισίδωρος ξαφνιάζεται από τα ευχάριστα και αστειευόμενος λέει στον Στάθη «Κοίτα να την κάνεις ευτυχισμένη, γιατί θα σου κόψω τα πόδια».

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *