Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο έρωτας άραγε τελείωσε;

 

Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο έρωτας άραγε τελείωσε;

Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο έρωτας άραγε τελείωσε;

 

Δραματικές στιγμές θα βιώσει η Αριάδνη στα προσεχή επεισόδια στη σειρά “Η Γη της Ελιάς” καθώς παθαίνει κατάθλιψη λόγω του Χρήστου.

Η αγάπη και ο έρωτας της Αριάδνης για τον Χρήστο δεν μπορεί να σβήσει από την μια στιγμή στην άλλη και η κοπέλα μέρα με την ημέρα βυθίζεται στην θλίψη.

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη παθαίνει κατάθλιψη

Το μόνο γεγονός που κάνει την Αριάδνη να χαμογελάσει είναι ο ερχομός του αδερφού της και το ότι βρίσκεται πλάι στην οικογένειά της. Μπορεί να περνάει καλά με τον Κουράκο μέσα στην καθημερινότητα, αλλά το “αγκάθι” με τον Χρήστο δεν λέει να φύγει.Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο έρωτας άραγε τελείωσε;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σε πανικό ο ALPHA με την άνοδο της Μάγισσας

Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια τον Στάθη να παρακινεί την Αριάδνη να κάνει μία καινούργια σχέση στη ζωή της, αλλά εκείνη θα παραμείνει σκεφτική και θα βρεθεί όπως διαβάζουμε στο Τηλέραμα, στα όρια της κατάθλιψης.

Δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι δεν θα είναι μαζί με τον Χρήστο και το χειρότερο απ’ όλα είναι πως ξέρει ότι κι εκείνος την θέλει, αλλά δεν χωρίζει τελικά με την Αφροδίτη. Αυτός ο έρωτας άραγε τελείωσε ή έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του;

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς. Έγκλημα, ο Ισίδωρος άλλαξε τη διαθήκη του Ιπποκράτη!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *