Maestro: Το αντίο του Παπακαλιάτη στην Γουλιώτη

 

Maestro: Το αντίο του Παπακαλιάτη στην Γουλιώτη

Maestro: Το αντίο του Παπακαλιάτη στην Γουλιώτη

 

Τα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων του Maestro φτάνουν προς το τέλος τους και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλησε να αποχαιρετήσει δημόσια την Στεφανία Γουλιώτη.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 31/5, ήταν το τελευταίο γύρισμα για την ηθοποιό, που υποδύεται την τηλεοπτική πρώην σύζυγο του Ορέστη, η οποία μπήκε κι έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές όλων.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, το μεσημέρι του Σαββάτου θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με ένα φωτογραφικό άλμπουμ από τα γυρίσμα και δυο λόγια αγάπης.

Διαβάστε Επίσης  Η τελευταία ώρα επεισόδια 31-32-33-34-35: Η Άσπα δίνει μια ευκαιρία στη Σίλια…

«Χθές το τελευταίο γύρισμα για την γεμάτη τραύματα “Αλεξάνδρα”, που όσο ακραία και επιθετική είναι σαν ρόλος, τόσο γλυκιά και ανθρώπινη είναι η @stefaniagoulioti που την υποδύεται. Δεν χωράει σε ένα post η εκτίμηση και αγάπη που έχω για αυτή την γυναίκα.

 

 

Μου λείπει ήδη να γράφω για την ιδιαίτερη σχέση της Αλεξάνδρας και του Ορέστη και να φωτίζουμε πτυχές ζευγαριών που δύσκολα παρουσιάζονται σε μια τηλεοπτική σειρά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για την συμμετοχή της Στεφανίας Γουλιώτη στο Maestro.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *