Το Ναυάγιο: Το τέλος του Μάκη και της Λίνας στη σειρά

 

Το Ναυάγιο: Το τέλος του Μάκη και της Λίνας στη σειρά

Το Ναυάγιο: Το τέλος του Μάκη και της Λίνας στη σειρά

 

Το οριστικό φινάλε της σειράς “Ναυάγιο” πλησιάζει και οι εξελίξεις αναμένονται ανατρεπτικές. Τι τέλος θα έχουν ο Μάκης και η Λίνα στη σειρά;

Ο Μάκης ζήτησε από την Λίνα να χωρίσουν, καθώς πίστεψε ότι έχει κάτι ερωτικό με τον Όθωνα. Πηγαίνοντας στην Κρήτη, θα έρθει αντιμέτωπος με τον θάνατο του πατέρα του και θα καταρρεύσει.

Το Ναυάγιο: Το τέλος του Μάκη και της Λίνας στη σειρά

Το ζευγάρι θα σταματήσει κάθε επαφή, αλλά μέσα τους και οι δύο είναι πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον. Η Mαρία, καταρρακωμένη με τον θάνατο του Βλάση και βλέποντας τον Δημήτρη, να είναι έτοιμος να αποκαλύψει στην Θοδώρα ότι είναι κόρη του, τον πυροβολεί, όμως δεν πεθαίνει.

Διαβάστε Επίσης  Ευρωεκλογές 2024: Πού ψηφίζω, πώς ψηφίζω, πόσους σταυρούς βάζω

Μάλιστα, συνέρχεται και αποφασίζει να πάει στην αστυνομία να την καταδώσει, ωστόσο η Λίνα που δεν θέλει να δει τον Μάκη να χάνει από το πλευρό του και τη μητέρα του, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και θυσιάζεται. Λέει στον πατέρα της να μην καταδώσει την Μαρία κι εκείνη υποκύπτει στον εκβιασμό του και έρχεται κοντά με τον Όθωνα.

«Ναι πατέρα, θα παντρευτώ τον Όθωνα, θα κάνω ότι μου πεις» αναγκάζεται να πει εκείνη και όπως θα δούμε, δεν θα αργήσει να γίνει γνωστός ο λόγος που η Λίνα υπέκυψε στην πρόταση γάμου του Όθωνα και τις πιέσεις του πατέρα της, γεγονός που θα στεναχωρήσει πολύ τη Μαρία.

Διαβάστε Επίσης  Πάτρα: Πώς θα περάσει η Ρούλα Πισπιρίγκου τη νύχτα στη ΓΑΔΑ – Στην ανακρίτρια την Πέμπτη

Η στεναχώρια του Μάκη, που χάνει τη κοπέλα που αγαπάει, θα είναι μεγάλη γι’ αυτό και η πρώτη σκέψη της Μαρίας είναι να πάει μόνη της να παραδοθεί για την επίθεση στον Δημήτρη, όμως η Θοδώρα δεν την αφήνει.

Τελικά, ο Μάκης είναι αυτός που στο τέλος κάνει την ανατροπή και σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο youweekly και το Tv24,κλέβει την Λίνα και φεύγουν μακριά για να ζήσουν τον έρωτα τους. Το ζευγάρι δεν θα περάσει άλλα εμπόδια και οι οικογένειες τους δεν κάνουν ανακωχή.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *